Maramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impactul de la Petrova a fost teribil. Vitezometrul din mașina șoferiței care bea bere la volan s-a blocat la 120 km/oră

Revenim cu informații noi referitoare la tragedia produsă aseară pe drumul național 18 între localitățile Petrova și Leordina.

Conform unei filmări pe care cititorii noștri ni le-au trimis reiese clar că acul vitezometrului de la autoturismul VW condus de Adriana B. (36) s-a blocat la 120 km/oră.

La acest impact nici nu este de mirare că șoferița, care nu purta centura de siguranța, a decedat pe loc. La fel și nepoata acesteia în vârstă de 14 ani.



Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident a rămas incarcerat. Din informațiile noastre acesta este din Vișeu de Jos, iar în septembrie 2019 urma să se căsătorească.

LIVE ÎNAINTE DE MOARTE: Șoferița ce și-a ucis nepoata a fost filmată la volan cu sticla de bere și fără centură (foto/video)

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Accident, lovire și refuz de prelevarea mostrelor biologice de sânge în Săcel, acţiuni ale poliţiştilor din Baia Sprie, pentru prevenirea accidentelor

Redactie

EXCLUSIV: Tragedie la Săliștea de Sus. S-a răsturnat cu tractorul într-o râpă și a murit

Redactie

EXCLUSIV: Pasager prins cu droguri la îmbarcarea pe zborul Tarom Baia Mare – București Otopeni de pe Aeroportul Internațional Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult