BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

LA CULES CIUPERCI: Polițiștii, salvamontiștii și pompierii au intervenit pentru găsirea unei persoane căzute într-o râpă la Moisei

Aseară, în jurul orei 22.00, un bărbat a sesizat poliţia prin SNUAU 112 despre faptul că în timp ce se afla la cules de ciuperci în locul numit Ihoasa, la limita dintre localitățile Moisei și Vișeu de Sus, s-a rătăcit, a căzut într-o râpă și nu se mai poate deplasa.

Poliţiştii au intervenit de urgenţă alături de reprezentanţi Salvamont şi voluntari din comuna Moisei. Căutarea a devenit cu atât mai dificilă cu cât bărbatul nu a mai putut fi contactat pe telefonul mobil. În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate de poliţiştii din Moisei s-a reuşit stabilirea traseului parcurs de bărbat şi stabilirea unei arii restrânse de căutare.

În jurul orei 01.00, bărbatul a fost găsit într-o râpă din locul numit Ihoasa şi transportat în siguranţă la domiciliu.

Salvamont Maramureș!
Actiunea incheiata cu succes ! Persoana ratacita a fost gasita, dupa aproximativ 2 ore de cautari, cazuta intr-o rapa fara a avea insa afectiuni medicale grave…

Felicitari echipei de prim raspuns formata din salvamontistii din Viseu , Elian, Nutu, Viorel si Cristi care impreuna cu un politist si cu un elev de politie au reusit pe baza informatiilor avute dar mai ales datorita cunoasterii zonei sa gaseasca persoana intr-un interval de timp extrem de scurt.

Multumiri si colegilor de la Salvamont Borsa care au trimis echipa de suport pentru a ajuta la eventuale cautari amanuntite !

Multumiri salvamontistilor de la Baia Mare si Cavnic care au format echipele de suport.
Multumiri ISU pentru suportul tehnic acordat care a facilitat obtinerea informatiilor necesare localizarii in timp util a victimei.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII: Traficanţi de droguri căutaţi şi în Maramureş. 300 mandate au fost emise

Redactie

FOTO: Femeie de 84 de ani, accidentată pe str. G. Coşbuc din Baia Mare. Ar fi căzut în fața mașinii

Redactie

Perchezitii: Mascatii au navalit in 14 locuinte din Maramures, Satu Mare si Salaj. Cautau droguri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.