BREAKING NEWSRecomandate

REVOLTĂTOR: O băimăreancă a găsit resturile a doi mistreți în tomberonul de gunoi de lângă bloc (galerie foto/actualizare)

”Revoltator, incredibil. Duceam gunoiul si uite ce am gasit….Inca sun proaspete. La noi tot se permite, uite asa, reguli? -sunt numai sa le incalcam si sa vorbim de altii ce fraieri sunt….da noi sa fim sanatosi.” este mesajul postat de băimăreanca Nemeth Judih, pe pagina de socializare.

Femeia a găsit astăzi dimineață resturile a doi mistreți puse pe capacul tomberonului de lângă blocul în care locuiește situat pe strada Petofi Sandor din Baia Mare.

Imediat poliția s-a autosesizat.



”Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, alături de reprezentanți ai altor instituții competente, D.S.V.S.A. MM și A.J.V.P.S. MM, efectuează cercetări la fata locului pentru a stabili împrejurările în care au ajuns la tomberon resturi din animale sălbatice” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Mai grav este faptul că în ultima vreme s-au găsit mistreți morți în pădurile din Maramureș, animale infectate cu virusul pestei porcine.

ACTUALIZARE

Azi, în jurul orei 10.00, o femeie din Baia Mare a sesizat poliția că a observat resturi de animale sălbatice la o ghenă din municipiu. Două capete ce provin de la exemplare de mistreț precum și resturile biologice găsite au fost ridicate de către reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare în vederea efectuării unei examinări medico veterinare.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj iar polițiștii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor sa dispună masuri legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: JAF ÎN DEALUL COPALNICULUI – Doi bătrâni au rămas fără 50.000 de lei. Banii erau adunați pentru ”zile negre”. Poliția nu are niciun suspect (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Ucraineanul Vladyslav Sidei (19 ani) a fost arestat preventiv. 9 focuri de armă trase, urmărit 5 km pe DN18 prin Mara

Vasile Dale

PERCHEZITII: CASELE MARAMURESENILOR LUATE CU ASALT DE MASCATI. BANI SI 18 MASINI CONFISCATE. 24 DE SUSPECTI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult