BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT RUTIER IN BAIA MARE: Batran lovit de un autobuz dupa ce coborase din mijlocul de transport (actualizare)

Un eveniment mai putin obisnuit a avut loc miercuri, in Baia Mare, ope strada Garii, in statia de autobuz din fata Autogarii.

Un autobuz condus de un sofer in varsta de 54 de ani a oprit in statie, calatorii au coborat, dar unui pasager, de 80 de ani, i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar in cadere s-a lovit de autobuz.

Soferul nu l-a vazut si a pornit din statie. Martorii au sunat la 112, la fata locului deplasandu-se echipaj medical, care l-a transportat pe batran ls Spitalul Judetean de Urgenta.

Politistii rutieri baimareni, in urma verificarilor, l-au depistat pe sofer pe strada Granicerilor, el declarand ca nu l-a vazut pe batran.De asemenea, in fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri după-amiază, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Gării din municipiul Baia Mare. La faţa locului s-a constatat că după coborârea dintr-un autobuz, un bărbat de 79 de ani s-a dezechilibrat, a căzut lângă vehicul şi a suferit leziuni corporale. Pasagerul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș Baia Mare” pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Poliţiştii au identificat conducătorul autobuzului, un băimărean de 54 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00.

Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

E OFICIAL: 37,4 milioane lei pentru rețeaua de gaz metan în comuna Bârsana

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACCIDENT PE STR. A. MUREŞANU: Femeie lovită de o maşină în timp ce traversa strada

Redactie

Accidente rutiere în Baia Mare, Satulung, Baia Sprie, Borșa și Dragomirești (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.