Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Imagini foto și video cu mașina de teren ciuruită de cele 7 gloanțe la Poienile de Sub Munte. Șoferul încătușat  a fost ținut în fund lângă un gard

Vă prezentăm în exclusivitate o fotografie realizată de cititorii noștri în timpul cercetări efectuate la fața locului de către echipa criminalistică a Poliției, în urma incidentului grav de la Poienile de Sub Munte.

În fotografie se vad destul de clar urmele lăsate de cele 7 gloanțe trase dintr-un singur pistol de către un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere București.

Conform surselor noastre focul s-ar fi efectuat cu un pistol Glock ce ar avea un încărcător de 12 gloanțe.

Anchetatorii spun că ar fi fost trase șapte focuri de arme. Conform fotografiei șase dintre acestea au nimerit caroseria autovehiculului de teren, iar unul cauciucul roții spate.

Dacă ceea ce vedem noi în fotografie este adevărat atunci este obligatoriu să ne întrăbăm unde este focul de avertisment ce trebuie tras în aer.

Aici probabil ne vor răspunde procurorii Parchetului de pe lângă Cultea de Apel Cluj, cei care au preluat ancheta de la Poienile de Sub Munte.

Pe de altă parte, în aceleași imagini video în posesia cărora am intrat se poate observa conducătorul auto în vârstă de 23 de ani.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Cum și-a permis un fost polițist să blocheze DN18 în Vișeu de Sus cu o taximetru în care s-au găsit la final de iulie 500 grame de droguri (SURSE)

Vasile Dale

Un ucrainean a fugit de război prin apa râului Tisa, dar a ajuns în arestul IPJ Maramureș. Era dat în urmărire generală!!!

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Beat și fără permis a intrat cu mopedul într-un autoturism la Breb. Doi răniți (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.