Maramuresul Istoric

INFRACTOR DE TÂNĂR: La 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea fără permis a unei motociclete neînmatriculată

Pe strada Lacurilor din localitatea Ocna Șugatag, poliţiştii au oprit în noaptea de luni spre marţi pentru control o motocicletă pe care se aflau doi tineri.

Tânărul care conducea motocicleta nu s-a conformat semnalelor de oprire, ci a continuat să conducă cu viteză. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea motocicletei, care nu avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, iar după circa 700 metri a reușit imobilizarea acesteia.

A fost identificat tânărul care conducea motocicleta, este din Călineşti, are 19 ani şi nu posedă permis de conducere. De asemenea s-a constatat că motocicleta condusă de acesta nu este înmatriculată sau înregistrată.



În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

LA ROZAVLEA: Un tânăr şi-a abandonat maşina plină cu ţigări de contrabandă, ca să scape de poliţişti

Vasile Dale

CU SALARIILE LA SECRET. Maramureșeanul Buda, fost șef al Poliției Române, actual șef al Poliției de Frontieră a încălcat legea

Vasile Dale

DIN 17 SEPTEMBRIE: Măsuri pentru prevenirea și limitarea infecției cu virusul SARS-Co-V-2 în Vișeu de Sus și comunele Asuaju de Sus, Ieud, Giulești și Bârsana

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult