BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: RĂZBUNARE MAFIOTĂ? Unei polițiste din Borșa i-a fost aprins autoturismul și garajul în miez de noapte (ACTUALIZARE)

Revenim cu informații grave primite din zona localităților Borșa și Moisei. Conform unor surse ale noastre o polițistă din orașul de la poalele masivului Pietrosul Rodnei a rămas fără un garaj și un autoturism în miez de noapte.

Persoane necunoscute i-au incendiat bunurile și apoi au dispărut în noapte. Să fie un mesaj transmis polițistei care își face datoria la Poliția Orașului Borșa? Nu știm! Poate ne vor răspune reprezentanții IPJ Maramureș referitor la multitudinea de incendieri petrecute în zona respectivă. Iar până acum NU AVEM NICI MĂCAR UN SUSPECT PRINS.

Dar să revenim la subiect. Pompierii militari au fost sesizați în jurul orei 1.00 despre izbucnirea unui incendiu la un garaj din localitatea Moisei. Militarii desplasați la fața locului au luptat cu flăcările aproximativ 3 ore.



Din păcate, garajul în suprafață de 80 mp, cu diverse bunuri aflate în interior, precum și un autoturism parcat în fața garajul au fost distruse în totalitate. Cauza izbucnirii incendiului este folosirea intenționată a unei surse de foc. Menționăm faptul că incendiul a avut loc pe raza localității de domiciliu a polițistei care își desfășoară activitatea la Poliția Orașului Borșa.

Actualizare – IPJ Maramures

Duminică, 23 iunie, Postul de Poliție Moisei a fost sesizat despre faptul că, la anexa unui imobil din localitate a izbucnit un incendiu. La fața locului s-a constatat ca au ars atât garajul din lemn, cât si un autoturism parcat în fața garajului, aparținând unui bărbat în vârstă de 68 de ani din Moisei. Întrucât cauza probabila a incendiului a fost stabilită de I.S.U. Maramureș ca fiind „folosirea intenționată a sursei de foc”, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Te-ar putea interesa si

BOCICOIU MARE: Țigări în valoare de 75.300 lei confiscate la frontiera de nord (FOTO)

Vasile Dale

DOSARUL “PESTA PORCINĂ”: Bărbat din Onceşti, trimis în judecată pentru infracțiunea de răspândire a bolilor la animale și plante

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Programul Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă Marmația 2021

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult