Maramuresul Istoric

BAIA MARE, SIGHETU MARMAŢIEI, BERBEŞTI: Percheziţii pentru combaterea contrabandei

Ieri, 4 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au pus în executare trei mandate de  percheziție domiciliară și trei ordonanțe de percheziție auto, pe raza municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației și a localităţii Berbești. Activităţile au fost dispuse pentru documentarea activităţii infracţionale în cadrul a două dosare penale întocmite sub aspectul comiterii  infracţiunii de contrabandă.

Urmare activităților procedurale desfășurate, a fost identificată și indisponibilizată cantitatea totală de 7.620 de țigarete de diferite mărci, în valoare de aproximativ 4.600 lei, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabandă, destinate comercializării.

În cauze continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor participante la activitatea infracțională și tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

Bărbatul care a dezvăluit poliției unde se află eleva de 13 ani, dispărută la Sighet, spune că Melinda i-a apărut în vis. În realitate, ”Mănușă Albă” s-ar fi destănuit la slujba de duminică

Vasile Dale

Un localnic din Sârbi a declarat război unor berze care și-au făcut cuib pe stâlpul de la poartă. A obținut inclusiv un ordin de ministru pentru mutarea înaripatelor

Redactie

METODA „CAPAC”: Ţigări de contrabandă depistate la Sighet, într-o autoutilitară, sub scânduri și schele de construcție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.