Recomandate

CARAMBOL LA RECEA / ACTUALIZARE: Trei victime, patru maşini implicate. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Echipele de intervenţie se îndreaptă la aceatsă oră spre Recea, unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informaţii, sunt mai multe victime după ce patru maşini s-au ciocnit. Intervin echipaje de descarcerare şi ambulanţa.

Au fost găsite trei victime, dintre care două au refuzat transportul la UPU, a treia a acceptat (prezintă contuzii minore).



Ce spune IPJ Maramureş

Azi dimineaţă, la ora 08.30 pe DN1C, între localităţile Recea şi Baia Mare, a avut loc un carambol în care au fost implicate patru autoturisme şi în urma căruia trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, trei autoturisme care circulau în aceeaşi direcţie, respectiv spre Baia Mare, au intrat în coliziune , unul dintre ele fiind proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un al patrulea autoturism care circula regulamentar din sens opus. Din cauza accidentului traficul a fost restricționat pe DN 1C, aproximativ  30 de minute.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul unui bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca, care conducea maşina din mijloc din cele trei care circulau spre Baia Mare, rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO CITITORI – PANICĂ ÎN INTERSECȚIA GROAZEI: A ajuns cu mașina într-o bancă din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar la o piscină din Baia Mare. Medicii au declarat decesul după ce l-au resuscitat pe marginea piscinei (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: VA FI PE BUNE SAU VOR SĂ ÎNGROAPE TOTUL? Peste o sută de polițiști, mascați, silvicultori din 4 județe au descins în control la OS Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult