Recomandate

PATRU VICTIME: Maramureşeancă implicată într-un accident deosebit de grav petrecut în judeţul Satu Mare (FOTO)

Un accident deosebit de grav s-a produs astăzi, în jurul orei 12.00, în judeţul Satu Mare, pe Drumul Național 1F, între localitățile Băbășești și Odoreu. Se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul unui autoturism, înmatriculat în județul Satu Mare, în care se aflau trei persoane.

Acesta ar fi intrat pe contrasens și a rezultat un impact frontal cu un alt autoturism, înmatriculat în județul Maramureș, condus regulamentar de către o femeie.

Ce spune POLIȚIA: ”În jurul orei 12.00, am fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între localitățile Odoreu și Băbășești pe DN 19F. O coliziune frontală între două autoturisme, din primele date se pare ca ar fi produsă pe fondul conducerii pe contrasens. Tot din primele date se pare ca ar fi implicate 4 victime, dintre care una este încarcerată. Traficul este blocat in acest moment”.



Ce spun POMPIERII: ”Este în desfășurare o intervenție de descarcerare la un accident rutier produs între localitățile Băbășești și Odoreu. Se intervine cu o autospecială de descarcerare grea, două ambulanțe SMURD și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță. Sunt patru victime, două persoane sunt încarcerate, din care una inconștientă”.

Dacă autoturismul înmatriculat în Maramureș a rămas pe partea carosabilă, cel înmatriculat în județul Satu Mare a ajuns în șanț. În urma accidentului sunt patru victime, din care două au rămas încarcerate.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale de prim-ajutor, care încearcă să ajute victimele. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că că în judeţul Satu Mare, pe DN19F Satu Mare -Seini, în localitatea Odoreu a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Traficul este blocat.Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei. Se estimează ca circulaţia să fie reluată în 40 de minute.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Director de instituție publică vaccinat împotriva COVID-19, depistat pozitiv și internat la Spitalul de Infecțioase din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Tânăr snopit în bătaie în stradă! Ne putem… pe ele camere de supraveghere, localii nu au văzut nimic

Vasile Dale

VIDEO: Cadavrul ucraineanului mort pe Vf. Pop Ivan a fost coborât după o săptămână

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult