Eveniment

AZI PITIC, mâine ditamai voinicul! Cum crește traficul site-urile din Maramureș (FOTO)

12746452_919226094812626_501636331_nNu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc…. Și mă tot gândesc! Ăsta este adevărul. Cum se poate face trafic real fără a apela la niște șiretlicuri. Că așa, cu șmecherii, știm cum putem face trafic. Și trafic uriaș. Sau vorba aia: azi pitic, mâine voinic. Așa peste noapte. Brusc și dintr-o dată.

Departe de mine gândul de a acuza sau a arăta într-o anumită direcție că în Maramureșul nostru ar face cineva ar face așa ceva. Nici vorbă.

Ce mi-a atras atenția însă este creșterea absolut halucinantă a unui site din județul nostru. A crescut într-o singură zi cu aproape 2.000%!!!!! Zic: ceva o fi bubuit și eu habar nu am! Și dau și caut, și dau și caut! Și… NIMIC. Dar chiar nimic! Nimic care să îmi atragă atenția!

Și mă uit iar pe trafic. Și ce să vezi: au aproape 32.000 de cititori unici (ora 23.00) doar din Sighetu Marmației! Mamăăăă! Dar ce zice oare ultimul recensământ din municipiul de pe malul Tisei? 37.640 locuitori (2011)! Pfff drace!!! Or fi intrat locuitorii de peste 80 de ani, ori fi năvălit bebeluși de prin sălile de naștere, s-or fi întors acasă mii de sigheteni plecați la muncă prin străinătățuri!!! Toți pentru a da un click și a contoriza o vizită unică pentru data de 22 februarie 2015! CLAR așa trebuie să fie!

Dar totuși nu se poate! Așa că mai analizez situația și am ajuns la o concluzie: s-au pus oamenii județului să se voteze folosind proxy-uri pentru a schimba IP-ul de pe care votează. Cel puțin eu așa cred sau bănuiesc. Să greșesc oare?

Te-ar putea interesa si

Satul Hovrila a rămas fără apă! Localnicii cumpără apă potabilă din Șomcuta Mare și nimănui nu îi pasă

Vasile Dale

CARAMBOL: UN MARAMURESEAN CU BMW A DISTRUS TREI MASINI PARCATE IN CLUJ NAPOCA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: NU AU FRICĂ NICI DE DUMNEZEU – Bisericuța de lemn din Baia Sprie a fost spartă cu toporul de persoane necunoscute (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Ghita februarie 23, 2016 at 9:58 am

Cand gasesti un IP de proxy server de Sighet sa ma anunti si pe mine.
Dar sa spui ca ar fi 32.000 de IP-uri proxy pentru Sighetu Marmatiei este cel putin o ineptie ca sa nu spun mai urat.
Ocupa-te de ziaristica ca este mai bine si lasa rautatile pentru politicieni, ca avem destui de teapa asta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.