BREAKING NEWS

ACCIDENT PE DN1C – Impact frontal între două mașini la Stejarul. Un clujean a murit (FOTO/VIDEO)

accident stejarul (3)Un grav accident de circulație a avut loc astăzi după amiază pe DN 1 C Baia Mare – Dej, între Satulung și Șomcuta Mare, în zona Pădurii Stejarul.

Conform martorilor șoferul unui autoturism ar fi intrat într-o depășire și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violen, ambele autovehicule au fost aruncate în pădure, afara părții carosabile. Șoferul autoturismului VW Passar, un clujean care se îndrepta spre Dej, în vârstă de aproximativ 46 de ani, a fost scos de echipajele de descarcerare ale pompierilor militari în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare care au dat rezultate. Acesta a fost dus în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.



Șoferul autoturismuui Mercedes, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și o femeie pasager au fost și ei răniți, fiind duși la Spital.

Polițiștii nu i-au putut testa pe cei doi șoferi, acestora fiindu-le prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă.

ACTUALIZARE

Ajuns la spital bărbatul în vârstă de 46 ani din Chiuiești, județul Cluj, a făcut intrat în stop cardio-respirat și a fost resuscitat. Când a fost dus la examinarea tomografică a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să îl salveze. Sora victimei a fost anunțată despre tragedie și a ajuns la UPU-SMURD a Spitalului Baia Mare.

Credit Foto: Popan Razvan si Pop Marian

Te-ar putea interesa si

SCANDAL ÎN GARA CFR BAIA MARE: Trenul Baia Mare – Jibou avea un singur vagon, neîncăpător pentru cei peste 130 de călători (VIDEO, GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO – NU L-AU GĂSIT ACASĂ / ACTUALIZARE: Poliția a ajuns la casa unde locuiește Cătălin Cherecheș pentru a-l lua. A fost dat în urmărire naţională

Vasile Dale

INCIDENT LA BOZANTA MICA: UN CUIB DE BERZE DE PE UN STALP DE ELECTRICITATE A LUAT FOC (IMAGINI CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult