BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT GRAV: S-a izbit cu mașina de un podeț la Strâmtorile Țicăului. Șoferul încarcerat (GALERIE FOTO)

acc stramtorile ticaului (4)Un eveniment rutier deosebit de grav s-a petrecut cu puțin înainte de ora 21, la limita județului Maramureș cu Sălaj. Accidentul, în urma căruia două persoane au fost grav rănite, a avut loc în zona Strâmtorii Țicăului.

Conform informațiilor primite de la George Vlad, cititor al site-ului actualmm.ro, șoferul unui autoturism marca Renault a pierdut controlul direcției de mers din cauza vitezei excesive cu care circula și a ieșit de pe carosabil, izbindu-se cu putere de un cap de pod.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost proiectat cu capul în parbriz și a rămas încarcerat timp de mai bine de 30 de minute. În autoturism se afla și un pasager, acesta prezentând dureri la nivelul coloanei vertebrale.
Mai multe echipaje de prim ajutor, cât și echipaje ale Poliției s-au au ajuns la fața locului. Cele două persoane implicate în accident au fost salvate de către medici. Din păcate pentru șoferul autoturismului, acesta a rămas fără ambele picioare.



ACTUALIZARE

Ieri  01 mai, în jurul orei 00.50, poliţia a fost sesizată că pe D.N.1C, în localitatea Buciumi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unor persoane. Un tânăr de 18 ani domiciliat în judeţul Satu Mare, care se deplasa cu un autoturism pe direcţia Dej – Baia Mare, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, două pasagere de 16 şi 17 ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital, unde au rămas internate.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

Zeci de maramureșeni din Paris au ajuns pe Aeroportul Cluj! De șase ore aşteaptă să fie duşi în carantină (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

FOC ÎN MOCIRA: Acoperișul unei case a fost mistuit de flăcări

Vasile Dale

EXCLUSIV GALERIE FOTO – Scandalul de la finalul petrecerii de Revelion dintr-un club din Baia Mare, relatat pas cu pas de directorul unității

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult