BREAKING NEWSEveniment

EXCLUSIV – Bandă de spărgători de locuinte prinsă de polițiști în Seini. Au dat lovituri în Iași și Oradea (GALERIE FOTO)

spargatori locuinte seini (2)În urmă cu puțin timp polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au reușit să pună mână pe o bandă de spărgători de locuințe care acționa la nivelul întregii țări.

Polițiștii maramureșeni i-au filat de mai mult timp după ce se pare că trei indivizi au reușit să fure tot ce le-a picat în mână din mai multe locuințe din Oradea și Iași.

spargatori locuinte seini 6Au crezut că ajunși în Maramureș vor scăpa fără să fie prinși. Nu a fost așa.

Polițiștii au intrat pe fir și în urmă cu puțin timp pe raza orașului Seini cei trei suspecți au fost încătușați. Chiar în aceste momente polițiștii sunt la fața locului iar indivizii au fost încătușați, fiind luați la întrebări.

Deocamdată nu cunoaștem valoarea prejudiciului creat de cei trei suspecți, însă surse din rândul anchetatorilor susțin că este vorba de zeci de mii de lei.

Vom reveni cu detalii despre caz

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii rutieri din Maramureș sprijiniți de mascați – acțiune de prindere a șoferilor băuți sau drogați la volan prin Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Carantină zonală prelungită pentru 7 zile în comuna Bârsana

Redactie

FOTO, VIDEO: Atenţie! Cade tencuiala de pe o clădire de pe strada Culturii

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.