BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

IMAGINI DE GROAZĂ: Câinele unui localnic din Mireşu Mare a fost împuşcat de un vânător (FOTO-AUDIO)

La Miresu Mare este mai rau ca in jungla. Vanatorii de pe fondurile de vanatoare din zona nu fac rabat la munitie, iar printre cele mai recente victime se afla cainele unui localnic care a fost impuscat in gura.

Locuitorii din Miresu Mare sunt foarte nemultumiti de faptul mistretii le distrug culturile si autoritatile nu fac nimic in acest sen. La fel de nemultumiti sunt insa si de vanatorii care isi practica hobby-ul pe fondul de vanatoare din zona si care se pare ca le pun viata in pericol. Nu demult am adus in atentia dumneavoastra cazul unei femei care a fost impuscata in timp ce se afla intr-o livada la cules de ciuperci.

Astazi revenim cu situatia un localnic a carui caine a fost impuscat in urma cu doua seri de un vanator, Barbatul locuieste la marginea satului aproape de terenurile agricole si detine doua proprietati, de o parte si de alta a drumului. Cainele l-a urmat cand s-a deplasat de la una la cealalta si a fost impuscat.

Florin Han sustine ca s-a adresat si politiei din comuna dar si medicului veterinar. Politistii nu au luat masuri ba char i-au spus ca risca sa fie amendat pt ca nu si-a tinut cainele acasa. Pe de alta parte medicul veterinar, afirma barbatul, a lasat in sarcina asistentului veterinar sa se ocupe de caine. Si asa a fost pasata sarcina de la unii la altii ca dupa doua zile cainele nu a primit nici un fel de tratament. Patrupedul a supravietuit impuscaturii dar viata lui este pusa in pericol. Florin Han se intreaba ce sa fac acum. Asta intrebam si noi.

Se pare ca nici politia nu ia atitudine asa cum ar trebui sa faca si nici medicul veterinar cel pus in slujba sanatatii animalelor.

Din păcate, câinele a fost eutanasiat.

VEZI CE SPUNE VÂNĂTORUL ACUZAT.

REACŢIE: Vezi ce spune admnistratorul fondului de vânătoare din Mireşu Mare acuzat că a împuşcat un câine (AUDIO)

Te-ar putea interesa si

Grupul MA RA MU aduce colinde străvechi într-un concert de suflet la Baia Mare

Vasile Dale

CEREM PUBLIC DEMISIA ŞEFULUI IPJ MARAMUREŞ / FRAIERII PLĂTESC, ȘMECHERII PRIMESC AVERTISMENT: ZERO LEI AMENDĂ, pentru patronul unui local din Centrul Vechi

Redactie

VIDEO: Vremea s-a schimbat radical – La Borșa ninge abundent iar drumarii intervin ÎN FORȚĂ – ACTUALIZARE

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.