BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

ANCHETĂ OCNA ŞUGATAG: Pe corpul adolescentului ar fi urme de violenţă. Familia susţine că ar fi fost ucis

Dispariţia misterioasă a adolescentului Adrian Georgel Vida în zona lacului din Ocna Şugatag este departe de a fi elucidată. Cu toate că aseară trupul neînsufleţit al maramureşeanului a fost scos, nimeni nu ştie ce anume s-a întâmplat cu acesta înainte de a dispărea.

Familia adolescentului susţine că ar fi vorba despre o crimă. ”

„- Ce credeți în acest moment?
– Că a fost omorât. Altceva nimic. Că e bătut, e umflat tot, și gura e spartă și tot. Nu au descoperit (Poliţia – n.n) de atâtea zile nimic. Deci nimic, de sâmbătă nimic n-au descoperit și ceva a fost. Familia e distrusă, un copil e mort și poliția nu arestează pe nimeni”, spune mătușa lui Adrian.



La rândul său, Ioana Vida, nașa lui Adrian, e de părere că „e o moarte învăluită în mister. A fost găsit unde a fost căutat de 4 zile. Au venit scafandrii, au venit cu barca cu scanner. Ce să mai înțelegem când ne spune că 99% nu e acolo?!” scrie Digi24.ro.

Mama băiatului a sperat până în ultima clipă că fiul ei este în viaţă. Vestea de noaptea trecută a căzut ca un trăsnet asupra ei şi a familiei.  „Pruncul meu nu avea dușmani, a fost de omenie”. Sunt cuvintele unui tată îndurerat care, timp de 4 zile, și-a căutat fără încetare copilul. „Suntem disperați, l-am găsit mort. Am fost sunați din Timișoara că e mort pe lac și am sunat noi la poliție și am venit aici„, spune Viorica Codrea, mătușa lui Adrian.

Dacă iniţial toată lumea se gândea că ar putea fi vorba despre un accident, acum mulţi vorbesc că tânărul ar fi fost ucis şi că ar fi implicată şi mafia drogurilor. Surse din cadrul anchetei susţin pentru tvr.ro că pe trupul tânărului ar fi mai multe urme de violenţă.

ACTUALIZARE – ADRIAN GEORGEL VIDA A FOST GĂSIT! Cadavrul a fost scos din apa lacului. Poliţia de Frontieră l-a văzut cu aparatul de termoviziune (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE: Urmărit de poliție, un sofer beat și fără permis a izbit o mașină în intersecia de la VIVO. Accidentul LIVE a fost surprins de o cameră de bord a unui taximetrist (actualizare)

Vasile Dale

BINE DE ŞTIUT: Două artere destinate controlului autocamioanelor, la PTF Petea

Redactie

FOTO: URMĂRIT ÎN TRAFIC – Maramureşean implicat în contrabandă cu ţigări

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult