BREAKING NEWSEvenimentImportant

ATENȚIE MARE: Un adolescent din Baia Mare a vrut să își vândă telefonul, însă a rămas fără el

Multele grupuri care au apărut pe pagina de socializare în care băimărenii, și nu numai, își vând diverse bunuri care nu le mai sunt folositoare, au adus tot mai mulți „cumpărători de bună credință”. Hoți cu alte cuvinte.

Este pățania unui băimărean care a vrut să își vândă telefonul mobil și a apelat la această metodă. Tânărul ne-a scris pe [email protected] despre pățania lui, avertizând totodată alți maramureșeni care vor să își vândă bunurile pe facebook.com.

„Mi-a spus că îl cheamă Robert și vroia să cumpere un telefon. M-am întâlnit cu el pe terasa unui un local din Baia Mare pentru a vedea telefonul care vroiam să îl vând, un Samsung A5 20. Mi-a spus că este șeful localului și vroia să mă servească cu o cafea, cu un suc. Am refuzat pentru că mă grăbeam. A văzut telefonul și mi-a spus că îi place și că vrea să îl ia pentru nevasta. Mi-a spus să stau două minute să îl arate la unul dintre angajați. Se ridică  și pleacă spre intrarea în local, mă ridic și eu să merg după el în câteva secunde. Am intrat în local, nsă nici urmă de Robert. Ieșise pe o altă intrare. Fusese cu 10 secunde mai rapid. Sun pe telefonul meu și îmi raspunde dar cu prin mesaj scris. Imi spune că vine în două minute că vrea să îl vadă nevastă-sa. Mi-am dat seama că am fost țepuit. Plângere la poliție depun degeaba pentru că nu știu codurile de pe telefon. Am vrut să îl vând pentru că nu îmi trebuie antroid, mi-am luat alt telefon. După 10 minute mă sună o femeie. Îmi spune să merg în Parcul Mara pentru că acolo este Alex cu telefonul. O rog frumos să îmi aducă telefonul și îi dau și 50 de lei. Individul Robert-Alex sau cum l-o fi chemat are aproximativ 1,78 m înălțime, gras, cu barbă, tutuat. Purta o bască și o pereche de ochelari de soare. V-am scris pățania mea pentru a atrage atenția și altora să fie foarte atenți când vor vândă ceva bun. Pe de altă parte, îl anunț pe Robert-Alex, dacă citește să îmi aducă telefonul. Nu de alta, dar am filmările înregistrate de camerele de supraveghere din localul respectiv iar acestea vor ajunge la Poliție” ne-a scris cititorul nostru.

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Două accidente în Baia Mare în decurs de 15 minute

Redactie

CICÂRLĂU: Dosar penal pentru violență în familie și amenințare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la două hale de cherestea din Borşa – ACTUALIZARE

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.