EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

„DOCTORE” DIN VIŞEU A COMIS-O: BMW şi VW făcute praf pe DN18 în Vişeu de Sus (FOTO-VIDEO)

Un accident de circulaţie a avut loc aseară în jurul orei 22.00 pe drumul naţional 18, pe raza oraşului Vişeu de Sus. Două autovehicule au fost implicate în accident iar o persoană a fost rănită.

Din primele informaţii se pare că un bărbat poreclit „Doctore” din Vişeu de Sus, se afla la volanul unui autoturism BMW şi circula cu viteză excesivă spre Vişeu de Jos. La un moment dat acesta s-a angajat în depăşirea unui autovehicul VW, pe linie continuă, în zona unei treceri pentru pietoni. Numai că în faţa sa un tânăr semnalizase pentru a intra în curtea casei.

Impactul violent nu a mai putut fi evita. Cele două autovehicule s-au ciocnit iar şofer VW a fost rănit. La faţa locului au intervenit echiapajele medicale ale Ambulanţei şi Poliţia din Vişeu de Sus.



Autovehiculele au fost distruse, totodată şi gardul unui imobil.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproape o oră.

Un cititor a surprins imagini foto şi video de la locul incidentului. Dacă ați fotografiat sau filmat subiete care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected].

Te-ar putea interesa si

EDITORIAL: Manipulare marca USR în Maramureș?

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: Ţigancă de 15 ani, cu un bebeluş în braţe, prinsă la furat în Kaufland

Redactie

EXCLUSIV: POIENILE DE SUB MUNTE – La 200 m de Primărie, drumul Bisericii este necurățat de două săptămâni. Sute de oamenii își distrug mașinile (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult