EvenimentRecomandate

EXCLUSIV: PETRECĂREȚII DE LA UN BOTEZ DIN BAIA MARE S-AU BĂTUT CA-N FILME. MOTIVUL ESTE HALUCINANT!!!

Intervenție în forță azi noapte a polițiștilor, jandarmilor și echipajelor medicale la un restaurant din municipiul Baia Mare. Asta după ce mai mulți participanți la un botez, cetățeni de etnie rromă, s-au bătut mai ceva ca-n filme. Victimele au primit îngrijiri medicale, însă au refuzat să fie duse la spital. În schimb au ajuns la poliție pentru declarații. Când au aflat polițiștii motivul de la ce s-au bătut petrecăreții, aceștia au început să își facă cruce!

Totul părea că merge bine la un botez ce a avut loc într-un restaurant de pe bulevardul Independentei din Baia Mare. Asta până când unul dintre participanții la botez, a pus pur și simplu stăpânire pe lăutari. Acesta, conform unor martori, a început să arunce cu bani la lăutari, peste o sută de milioane de lei vechi, iar dedicațiile au curs gârlă. Nu pentru ceilalți petrecăreți, ci doar pentru sine.

Cum nimeni nu a mai putut face dedicații, nici măcar pe bani, ceilalți participanți la botez și-au ieșit din minți. În scurt timp, scandalul a izbucnit iar oamenii au început să se bată între ei. S-au format rapid două tabere: una care îl apăra pe cel care a acaparat lăutarii iar cealaltă ce era de partea nemulțumiților.

În scurt timp zona a fost luată cu asalt de polițiști, jandarmi, polițiști și echipaje medicale. Mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare. Bineînțeles, aproape toată lumea a ajuns în fața Poliției pentru a vedea ce vor păți cei implicați.

Martorii noștri au povestit că în fața Poliției Municipiului Baia Mare a ajuns inclusiv un purceluș la proțap, pe care petrecăreții nu apucaseră să îl deguște.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru provocare de scandal, loviri și alte violențe, urmând a lua măsuri legale împotriva celor vinovați.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

Cadouri de Crăciun ascunse prin oraş, pentru oricine le găseşte. Condiţia pentru a lua darul acasă

Vasile Dale

VIDEO: A sosit ziua “cea mare” la Curtea de Apel Cluj! Primarul Cherecheș în fața judecătorilor

Vasile Dale

VOR să îl schimbe pe Dăncuș din funcția de viceprimar / primar interimar! Dăncuș: ”Le doresc succes” (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.