BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ÎNFIORĂTOR: COPIL DE 4 ANI UCIS DE CÂINELE UNCHIULUI. CÂINE I-A SECȚIONAT TRAHEEA ȘI LARINGELE (ACTUALIZARE)

Tragedie fără margini în cartierul sighetean Iapa. Un copil în vârstă de patru ani şi jumătate a fost ucis de un câine.

Un echipajul de ambulanţă a fost solicitat de urgenţă la faţa locului. Din nefericire, leziunile suferite de micuţ au fost incompatibile cu viaţa. Poliţiştii au deschis dosar penal oentru ucidere din culpă.

ACTUALIZARE 1

Câinele aparţine unchiului copilului, care a venit din Italia acasă, în concediu, împreună cu părinţii săi. Unchiul are aproximativ 18 ani. Patrupedul, din rasa Amstaff, se află în România din iunie 2016. El a fost adus să păzească gospodăria în lucru a familiei. Informaţia în acest moment este că nu a fost înregistrat, microcipat sau declarat în România.

Copilul se afla în grija bunicilor, întrucât mama se află la muncă în Anglia. Tatăl ar fi acasă, însă, cu toate acestea, copilul a rămas cu bunicii.

La un moment dat, în cursul zilei de luni, 21 august, câinele s-a repezit la copil. Potrivit directorului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, Ioana Cătană, câinele i-a secţionat copilului laringele şi traheea, decesul survenind pe loc.

Ba mai mult decât atât, fiara a târât corpul inert al micuţului câţiva metri. Bunicii au încercat să îl scoată din colţii animalului, dar fără succes.

ACTUALIZARE 2

Întreaga comunitate este şocată, iar atmosfera în gospodăria în care s-a produs tragedia este apăsătoare. Încă se văd urmele de sânge. Apropiaţii sunt în stare de şoc. Au avut şi ei nevoie de îngrijiri medicale.

Bunica a povestit că micuţul Luca a ieşit în curte. Nimeni nu s-a aşteptat la vreo tragedie, mai ales că s-a mai jucat în trecut cu câinele şi nu s-a întâmplat nimic rău. La un moment dat, animalul ar fi sărit la gâtul copilului.

Proprietarul animalului, în vârstă de aproximativ 18 ani, a dispărut de la momentul tragediei, fiind căutat în prezent de toată lumea. Apropiaţii se tem să nu recurgă la vreun gest extrem. Părinţii săi au fost chemaţi de poliţişti la audieri.

Câinele care l-a ucis pe micuţul Luca a fost ridicat de un echipaj al Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din cadrul Primăria Sighetu Marmaţiei şi urmează a fi eutanasiat.

(SURSA: InfoMM.ro)

Te-ar putea interesa si

O băimăreancă s-a răsturnat cu mașina pe DN18 B. Femeia era băută și nu avea permis de conducere

Vasile Dale

VIDEO: Bărbat accidentat de o mașină în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT: UN TIR S-A FACUT PRAF INTRE SEINI SI APA. TRAFIC BLOCAT ZECI DE MINUTE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.