BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

HORROR LA MOISEI: UN BARBAT SI-A INJUNGHIAT SOTIA SI SOACRA. AGRESORUL A FOST PRINS (FOTO/VIDEO)

Caz socant la Moisei. Conform informatiilor furnizate de Ligia Micle, director al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, echipajele medicale au intervenit pe raza localitatii Moisei pentru a salva viata a doua femei de 46 respectiv 64 ani, mama si fiica.

Acestea au fost injunghiate de un barbat, sotul femeii in varsta de 46 ani.

Localnicii au sunat ingroziti la 112 dupa ce l-au vazut pe barbat tarandu-le prin centrul satului. Un echipaj EPA SMURD si un echipaj al AMBULANTEI au intervenit si le-au preluat pe femeii. Cel putin asa sustineau unele surse. Lucru infirmat de un martor care le-a gasit in munte la cules ciuperci si care a contribuit la salvarea lor. Declaratia lui in exclusivitate, mai jos in articol.

Amandoua sunt injunghiate in burta si spate, fiind in stare grava.

Un elicopter SMURD se indreapta spre Spitalul din Borsa unde au fost duse pentru a fi aduse la Spitalul Judetean Baia Mare.

Agresorul a disparut fiind cautat de politie.

Actualizare

„In timp ce m-a deplasam pe vârful muntelui in Căutare de ciuperci cu doi prieteni. La întoarcerea spre casa la un momentdat o doamna in stare de șoc cu multiple tăieturi mâna piept mi-a făcut semn sa opresc, am oprit am întrebat-o dacă pot sa o ajut cu ceva și atunci ea m-a rugat implorat sa o ajut deoarece aflându-se și ea in Căutare de ciuperci cu mama sa la finalul căutărilor sau dus pana in dealul numit betigi unde acestea aveau o căsuța veche, când au ajuns acolo încercând sa ia masa au fost atacate de Remus Timis fostul soț care a încercat săi ia viața aplicându le mai multe lovituri de cuțit, in încercarea disperata a mamei sale de a o salva aceasta a reușit sa fuga din mâinile agresorului dar din păcate mama ei rămase cu el care ia aplicat multiple lovituri de cuțit lăsând-o sa zacă intr-o baie de sânge, la spusele femeii mi-am luat inima in dint am urcat-o in mașina și ne-am îndreptat către acea căsuța, când am ajuns atacatorul fugise, bătrâna zăcea intr-o baie de sânge ascunsa după câțiva copaci, in cel mai scurt timp am urcat bătrâna și fata in mașina ajutat ce cei doi prieteni și am pornit in goana către centrul moiseiului aproximativ 15km drum forestier, când am intrat in zona de semnal am anunțat organele competente prin apel la 112 care au trimis echipaj Smurd poliție salvamont și salvare in întâmpinarea noastră drumul fiind foarte abrupt forestier acestea nu au putut urca așa ca am coborât pana la întâlnirea cu aceștia” a declarat in exclusivitate Vasile Ciocian.

ACTUALIZARE 2

Femeia de 64 ani a fost adusa cu un elicopter SMURD la Spitalul Judetean Baia Mare. Rudele acesteia care se intorceau de la Arad au facut declaratii in exclusivitate. „Eram pe drum spre casa cand am fost sunati si ne-am oprit aici la Spital. Nu stim exact ce s-a intamplat. Era in divort” a declarat o rudenie.

Actualizare 3

Agresorul a fost prins de politie. El a fost audiat si s-a dispus internarea la spitalul de Psihiatrie Sighet. Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures a preluat ancheta in acest caz.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Moarte învăluită în mister la Rona de Sus. Un adolescent de 17 ani a fost găsit fără viață de o vecină

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – 7 angajați confirmați pozitiv Covid19 la o firmă din Baia Mare. Schimbul 2 scos afară în ger pentru dezinfecție

Vasile Dale

ACCIDENT: Impact violent între două mașini în zona Meda din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.