Incident socant azinoapte in localitatea Piatra, comuna Remeti. Un incendiu violent a izbucnit la un imobil din localitate. Spre locul incidentului au plecat pompierii militari din Sighetu Marmatiei, dar si pompierii civili din Remeti si Sapanta.

La fata locului echipajele de interventie au gasit un garaj din lemn care ardea violent. In interior erau parcate mai multe autovehicule.

Flacarile au mistuit doua autobasculante MAN, doua autoturisme VW Jeta, un IMS, 1 microbuz VW si 100 mp din garajul din lemn.

O echipa a pompierilor militari dar si criminalistii din cadrul IPJ Maramures pentru a elucida motivul izbucnirii focului.

Proprietarul garajul si al autovehiculelor sustine ca ar fi vorba despre o mana criminala.

AVERTISMENTUL MAFIEI DIN BORSA? MASINILE UNUI POLITIST PROASPAT IESIT LA PENSIE INCENDIATE AZI NOAPTE (ACTUALIZARE)

1 COMENTARIU

  1. […] Au trecut doar patru zile de cand doua autoturisme ce apartineau unui politist proaspat pensionat au fost mistuite de flacari. Cauza: actiune intentionata. CLICK AICI PENTRU A CITI DETALII DESPRE ACEST INCIDENT. Mai mult, o noapte mai tarziu, sase autovehicule au fost distruse de flacari in localitatea Piatra aflata pe granita cu Ucraina. Cauza: actiune intentionata. CLICK AICI PENTRU A CITI DETALII DESPRE ACEST INCIDENT. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here