BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TRAGEDIE IN PUSCARIE: UN TANAR DIN BAIA MARE A MURIT SUBIT. FAMILIA ISI PUNE INTREBARI (ACTUALIZARE)

Tragedie la Penitenciarul din Baia Mare. Un barbat in varsta de 27 ani condamnat pentru furt calificat a decedat subit la finele saptamanii trecute. Familia are mari semne de intrebare cu privire la cauza decesului.

Surse din cadrul Penitenciarului Baia Mare sustin ca Vasile Felician F. (27 ani) s-ar fi prezentat in cursul zilei de vineri (22 septembrie) de doua ori la cabinetul medical al unitatii de detentie. De fiecare data se pare ca i s-ar fi spus ca nu are absolut nimic. Aceleasi surse sustin ca in cele din urma detinutului i s-ar fi dat somnifer pentru a putea dormi.

Intors in celula, dupa cateva ore, detinutului i s-a facut rau si ar fi facut stop-cardiorespirator. Gardienii se pare ca au sunat la 112 si ar fi chemat in ajutor un echipaj medical. In acel moment niciun echipaj al Ambulantei sau SMURD nu era disponibil. Asa ca detinutul a fost dus la UPU-SMURD a Spitalului Judetean Baia Mare cu un vehicul al Penitenciarului. A ajuns la unitatea sanitara in stop cardio-respirator. Cu toate ca s-a incercat resuscitarea, manevrele nu au dat niciun rezultat.

Acum familia baimareanului care locuieste in cartierul Ferneziu se pregateste de inmormantare. Totodata, se pare ca acestia au mari semne de intrebare cu privire la cauza decesului si ar cere explicatii.

Pana la aceasta ora Penitenciarul Baia Mare nu a facut public niciun comunicat de presa referitor la acest incident.

ACTUALIZARE

„În data de 22 septembrie 2017, în jurul orei 11.40, personalul medical al Penitenciarului Baia Mare a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a acuzat o stare de rău, acesta fiind prezentat, de îndată, la cabinetul medical.
S-au efectuat manevrele de resuscitare de către personalul medical aflat în serviciu. Deținutul a fost stabilizat și a fost prezentat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde, pe fondul deteriorării stării acestuia, manevrele de resuscitare au fost reluate de personalul specializat al unității spitalicești.
În ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul persoanei în cauză în jurul orei 12.50. Persoana custodiată era în vârstă de 27 de ani, condamnată la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.
În conformitate cu prevederile legale, administraţia Penitenciarului Baia Mare a înştiinţat de îndată familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor” precizeaza intr-un comunicat Penitenciarul Baia Mare.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

TĂIERI ILEGALE: Controale pentru combaterea delictelor silvice

Redactie

BAIA MARE: Incendiu la un apartament de pe strada Cuza Vodă. Cauza: o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Vasile Dale

CARAMBOL LA LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Impact între trei autoturisme si un autocar. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.