BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

INCREDIBIL: MINORA DIN MIRESU MARE RAPITA SI SECHESTRATA DE PATRU TINERI DIN JUDETUL SALAJ

Caz incredibil în Maramureş. O minoră în vârstă de 13 ani a fost răpită de pe stradă în localitatea Mireşu Mare. Autorii sunt patru tineri din judeţul vecin, Sălaj. Aceştia au luat adolescenta şi au dus-o acasă la unul din ei, unde au încercat să o violeze.

Poliţiştii maramureşeni şi sălăjeni au colaborat eficient şi au găsit-o pe minoră la scurt timp după dispariţie. Sâmbătă noaptea, la ora 00.16, poliţia a fost sesizată prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 că o minoră de 13 ani a fost răpită de către persoane necunoscute de pe raza comunei Mireşu Mare. Tânăra are domiciliul în localitatea Surduc, dar stătea fără forme legale în Maramureş, împreună cu părinţii.

Au vrut să o violeze acasă la unul din ei

Din primele verificări efectuate poliţiştii din Şomcuta Mare şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că autorii sunt patru tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, din judeţul Sălaj. Aceştia au dus-o pe minoră cu un autoturism la domiciliul unuia dintre ei.

În urma colaborării cu poliţiştii din Sălaj minora a fost găsită pe raza localităţii Surduc, judeţul Sălaj, şi încredinţată familiei, aflată în prezent în Maramureş.

“Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci sălăjeni, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, iar faţă de patru dintre ei instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate, tentativă la viol şi lovire”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş.

Sursa text: Catalin Tineghe, InfoMM.ro.

Te-ar putea interesa si

Deputatul Adrian Todoran: Rămânem uniți în jurul valorilor pe care le avem!

Vasile Dale

TRAGEDIE LA REPEDEA / ACTUALIZARE: DOI BARBATI GASITI DECEDATI LA O FERMA CUPRINSA DE FLACARI. Focul a pornit din cauza jarului căzut din instalația de încălzire improvizată

Vasile Dale

ACCIDENT LA VĂLENII LĂPUŞULUI: Un bărbat de 61 de ani s-a urcat băut la volan şi a ajuns cu maşina în şanţ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.