EvenimentRecomandateTara Codrului

NUNTA CA-N POVESTI IN MARAMURES: PRIMARUL ULMENIULUI SE-NSOARA! 3.000 DE INVITATI IN SAPTE SALI (GALERIE FOTO)

Nuntă ca-n POVEŞTI în Maramureş. Primarul Lucian Morar şi frumoasa Ioana Pricop se CĂSĂTORESC. Vezi cum arată cele 7 săli de nuntă şi pregătirile pentru nunta ANULUI. 

Cei mai populari miri ai anului 2017, Ioana și Lucian, liberi și nesiliți de nimeni fără opoziție și în consens cu familiile Morar și Pricop,  alături de părinții spirituali : Doru și Iuliana Dăncuș, Dănuț și Viorica Mesaroș, Nistor și Marinela Dragoș, Marius și Loredana Vancea , își vor uni destinele  mâine, 28 octombrie 2017, la ora 17,00  la Biserica Ortodoxă Sfânta Treime din orașul Ulmeni , unde are loc cununia religioasă.

Petrecerea se va desfășura începând cu ora 20,00 la restaurantul Festival din Țicău și în cele șapte sate aparținătoare, astfel că toți localnicii vor putea petrece alături de primarul lor, Lucian Morar și frumoasa cântăreața, Ioana Pricop. (sursa text: jurnalMM.ro)
Imagini din cele sapte locatii vor fi transmise in direct pe ecrane uriase pentru ca toti invitatii sa poata vedea cum se distreaza ceilalti invitati.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Președintele TNL Maramureș și consilier județean PNL din Maramureș implicat într-un accident mortal în județul Suceava

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Impact între un autoturism și un autobuz lângă Palatul de Justiție din Baia Mare (foto)

Vasile Dale

O IA LUMEA RAZNA: Un băimărean și-a pândit soția și a înjunghiat-o cu un cuțit de mai multe ori în zona gâtului

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.