BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: PATRU VICTIME DUPA CE MASINA A ZBURAT INTR-O RAPA IN PASUL GUTAI PE DN18 (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Accident deosebit de grav in pasul Gutai din judetul Maramures. O masina s-a rasturnat intr-o prapastie, iar patru persoane sunt ranite.

Din primele informatii reiese faptul ca din cauza drumului alunecos, dar si a neadaptarii vitezei la conditiile de drum, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet dupa care a plonjat in albia unui parau de munte.

Accidentul s-a petrecut pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei, la urcarea dinspre Baia Sprie. Patru persoane au fost ranite, fiind preluate de echipajele medicale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Ieri după amiază, în jurul orei 16,00, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 18 în Pasul Gutâi. Verificările efectuate au relevat că o tânără de 22 de ani, din Fereşti, care conducea un autoturism pe direcţia Sighetu Marmaţiei – Baia Sprie, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat pe plafon într-o râpă, la o diferenţă de nivel de trei metri.

În urma accidentului trei pasagere cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

VREME SEVERA IN MARAMURES: COD PORTOCALIU – NINGE ABUNDENT LA CAVNIC. SOFERI BLOCATI PE MUNTE! DRUMARII LIPSESC CU DESAVARSIRE (ACTUALIZARE/GALERIE FOTO)

ULTIMA ORA: DJ 184 BLOCAT DIN CAUZA MASINILOR NEECHIPATE. DRUMARII NU AU ACTIONAT (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

PRIMARUL CAVNICULUI NE ACUZA CA MINTIM! NU VEDE DRUMURILE INSZAPEZITE (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Impact la Lăpuşel, viteză excesivă

Redactie

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ BORD: Șofer inconștient pe DN18B. Era să se lovească cu autospeciala de poliție

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: 13 pesoane săltate de MASCAȚI și 4 persoane rănite după o bătaie lopeți, topoare și bolovani în Chelința

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.