Recomandate

MONSTRUOS: MINORA DE 13 ANI VIOLATA REPETAT DE DOI TINERI DIN BAIA SPRIE

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor CIUC IOAN-DANIEL şi  LIBOTEAN FLAVIU-VASILE, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată, prev. de art. 218 alin. 1,3 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În perioada august-octombrie 2016, inculpaţii Ciuc Ioan-Daniel şi Libotean Flaviu-Vasile au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu persoana vătămată B.R.R., cunoscând că este minoră, în vârstă de 13 ani, prin constrângere fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, în timp ce se aflau la locuinţa acestora, situată în Baia Sprie, judetul Maramureş

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Un bărbat pe trotinetă electrică, lovit de o maşină pe str. Gării. Cum s-a petrecut accidentul (FOTO)

Vasile Dale

CORONAVIRUS 22 AUGUST: Maramureşul se apropie de 1.000 de cazuri confirmate. Avem 51 de decese

Redactie

ABUZ AL POLIȚIEI RUTIERE / ACTUALIZARE: Un om de afaceri din Iași a rămas fără permis după o depășire ”neregulamentară” la Satulung (VIDEO)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.