BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: UN CUNOSCUT SAXOFONIST A AGRESAT VANZATOAREA UNUI MAGAZIN DIN BAIA MARE. MOTIVUL ESTE HALUCINANT

Un incident halucinant a avut loc astazi dupa amiaza, joi 2 noiembrie 2017, intr-un magazin de haine din municipiul Baia Mare. O femeie, vanzatoare intr-un magazin de haine din Baia Mare, a fost agresata de un cunoscut saxofonist din Maramures. Politia a demarat o ancheta, cu toate ca acesta a plecat pana sa ajunga echipajul la fata locului.

Agresiunea s-a petrecut astazi in jurul orei 14.45 la un magazin de haine din Baia Mare. Un cunoscut saxofonist s-a dus la magazinul respectiv pentru a-si cumpara un costum nou.

Conform unor informatii provenite pe surse barbatul a probat unul dintre costumele care i-ar fi placut, insa ar fi fost nemultumit de faptul ca pantalonii nu i-ar fi fost buni. I-a spus acest lucru vanzatoarei, care i-ar fi spus ca nu este obligat de cumpere costumul daca nu ii sunt buni pantalonii.



De aici pana la schimburi de replici acide nu a fost decat un pas. Se pare ca saxofonistul, intr-un acces de furie, a inceput sa o loveasca pe vanzatoare cu pumnii si sa ii o traga de par. Totul sub privirile ingrozite ale celeilalte vanzatoare.

Aceasta din urma a incercat sa intervina, insa fara rezultat. In cele din urma a reusit sa apese butonicul de panica, iar un echipaj al firmei de securitate a sosit in cinci minute la magazinul respectiv. Totodata, un echipaj al Politiei Municipiului Baia Mare a sosit in acelasi timp la solicitarea respectiva. In tot acest timp, saxofonistul a reusit sa dispara de la fata locului.

Dupa vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere politistii l-au identificat pe barbat. Este vorba despre un cunoscut saxafonist din judetul Maramures. Din informatiile noastre, acesta urmeaza sa fie audiat pentru infractiunea de loviri si alte violente. Asta doar daca vanzatoarea va depune plangere la politie in acest sens.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CE SPUNE POLITIA DESPRE ACEST CAZ.

https://www.vasiledale.ro/2017/11/03/urmare-agresiune-saxofonistul-din-berinta-este-cercetat-penal-vezi-despre-cine-este-vorba-foto/

Te-ar putea interesa si

HAOS PE ȘOSELE: ȘASE ACCIDENTE RUTIERE ÎNTR-O SINGURĂ ZI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: A INCALCAT MARCAJUL CONTINUU IAR UN ALT AUTOTURISM A LOVIT-O SI S-A DAT PESTE CAP LA SOMCUTA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

PAGUBĂ URIAȘĂ: Doi recidiviști au furat 50.000 de lei, un televizor, alcool, brațări și electronice dintr-o locuință din Baia Mare. Acum sunt în arest

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult