BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

CONTINUARE TRAGEDIE: POLITIA DE FRONTIERA IN DOLIU – PASAGERUL DECEDAT LA VISEU ERA POLITIST (FOTO-VIDEO)

Tragedia produsa astazi dimineata pe drumul national 18 pe raza localitatii Viseu de Jos, in care un barbat in varsta de 27 de ani si-a pierdut viata, a indoliat Politia de Frontiera Maramures.

Daniel Pop Ghita muncea de cativa ani ca politist de frontiera la ITPF Sighetu Marmatiei. El era pe scaunul din dreapta fata in autoturismul BMW ce era condus cu viteza se pare de un consatean.

Impactul violent cu un stalp, apoi cu un podet a distrus pur si si simplu autoturismul, iar politistul de frontiera a decedat pe loc, cu toate ca medicii l-au resuscitat o ora. Conducatorul auto se zbate intre viata si moarte la spital.

Vom reveni cu detalii

CITESTE SI:

Tragedie la Viseu: Un mort si un ranit dupa ce un BMW s-a facut praf (foto/video socant)

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENTAT: Biciclist acroșat de o mașină în Baia Mare

Redactie

VANDALIZAREA LA SATULUNG CONTINUĂ: „Pneumologul” a mai distrus aseară pneurile a trei maşini

Vasile Dale

COD GALBEN DE VREME SEVERĂ ŞI DE INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: Autoritățile se declară pregătite

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIVITATE: DE NOAPTEA MINȚII – La 6 ani de la moartea unui polițist de frontieră NICIUN VINOVAT! Procurorii din Vișeu sunt tot în faza de urmărire penală, după ce au clasat infracțiunea de ucidere din culpă!!! – Stiri din Maramur noiembrie 5, 2023 at 10:50 pm

[…] la Viseu: Un mort si un ranit dupa ce un BMW s-a facut praf (foto/video socant)CONTINUARE TRAGEDIE: POLITIA DE FRONTIERA IN DOLIU – PASAGERUL DECEDAT LA VISEU ERA POLITIST (… accidentanchetădn18maramureșparchetpolițist frontierăstiri baia marestiri […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.