BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: RUPT DE BEAT LA VOLAN A PROVOCAT ACCIDENT LA LEORDINA. A SARIT SA BATA POLITISTII. INJURATURILE NU AU LIPSIT (VIDEO INJURIOS)

Caz incredibil la Leordina. Un tanar a urcat la volanul unei masini desi abia abia se tinea pe picioare. Nu a mers prea departe pentru a provocat un accident rutier, soldat din fericire doar cu pagube materiale.

Politistii sositi la fata locului au incercat sa discute cu conducatorul auto, insa acesta a fost extrem de recalcitrant si chiar a sarit la bataie.

In cele din urma politistii au fost nevoiti sa il incatuseze. L-au dus la unitatea sanitara pentru a-i preleva probe de sange pentru ca a refuzat sa sufle in etilotest. Si recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei a fost refuzata de sofer. Ba mai mult, in unitatea medicala a continuat sa adreseze injurii politistilor cu toate ca in incinta se aflau si cadrele medicale.

Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar de cercetare penala urmand a se stabili exact infractiunile comise de individ.

Vom reveni cu detalii oficiale.

AVERTISMENT IMAGINILE VIDEO CONTIN CUVINTE INJURIOASE

Te-ar putea interesa si

Doi maramureșeni depistați cu aproximativ 13 grame de substanțe interzise, în Vișeu de Sus și Crăciunești

Redactie

Un jandarm din Satu Mare, arestat după ce ar fi violat două copile de 12 ani. Una era chiar fiica iubitei sale

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 1C BAIA MARE – SATU MARE / ACTUALIZARE: Un pieton a fost lovit de o maşină la Cicârlău. Pietonul se afla sub influenţa alcoolului (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.