EvenimentRecomandate

URMARILE NINSORII: TIR-URI IMPOTMOLITE PE GUTAI. MASINI CU ROTILE-N SUS LA CAVNIC (GALERIE FOTO)

Cu toate ca Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de Cod galben de ninsoare însoțită de vânt valabilă astazi in zonele de munte ale județelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş se va semnala, se pare ca drumarii dar si soferii care circula prin soselele din Maramures au ignorat-o.

Iar urmarile se vad.

Pe drumul national 18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei, in pasul Gutai, partea carosabila a fost acoperita de omat, iar masinile au circulat cu dificultate. Au fost si probleme cu masinile de mare tonaj. Astfel, un autotren a ramas impotmolit in timp ce urca muntele spre Hanul Pintea.

In drumul judetean Baia Sprie – Barsana, aproape de Cavnic, un sofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum acoperit cu zapada amestecata cu material antiderapant, a pierdut controlul si s-a rasturnat pe plafonul masinii.

Vom reveni cu imagini video

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Protest pentru că nu mai pot fura masă lemnoasă la Poienile de Sub Munte? Proaspătul primar, acuzat că nu îi susține

Vasile Dale

TOT MAI MULȚI ȘOFERI URCĂ BEȚI LA VOLAN: Dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului la Oarța de Sus, Ilba și Poienile de sub Munte

Vasile Dale

ACCIDENTELE SE ŢIN LANŢ: Maşini făcute praf după un impact puternic, în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.