BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

URMARE INCIDENT CLUB DE NOAPTE: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CENTRUL VECHI A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

Dupa ce l-au retinut pentru 24 de ore, in cursul zilei de ieri procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare l-au prezentat pe Andreica E. (17 ani) in fata magistratilor de la Judecatoria Baia Mare.

Judecatorii au dispus masura arestarii la domiciliu a suspectului pentru 30 de zile. Va reamintim ca tanarul din Viseu de Sus a intrat intr-un club de noapte din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare avand asupra lui un revolver marca Ruger GP 100, calibrul 357 Magnum, prevazut cu incarcator tip butoias pe care-l flutura in toaleta localului.

Unul dintre agentii de securitate a reusit sa il dezarmeze insa suspectul a reusit sa fuga. Mai mult, dupa ce a fost prins de politisti asupra lui au fost gasite mai multe pliculete cu substante halucinogene.

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

EXCLUSIVITATE: TANAR PRINS DE UN AGENT QUICK PROTECT CU UN REVOLVER CU GLONT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. POLITIA ESTE IN ALERTA MAXIMA (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

LA GRĂMADĂ: Mii de români aşteaptă avioanele pe Aeroportul Cluj pentru a se întoarce în Germania (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV ACTUALMM.RO: VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Hoții dau spargerea într-o curte din zona străzii M. Eminescu din Baia Mare. Ce spune poliţia

Redactie

FĂRĂ ÎNCETARE: Pompierii îl caută pe adolescentul dispărut în zona galeriilor miniere prăbuşite la Ocna Şugatag (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.