BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ACCIDENT TERIBIL LANGA SEINI: UN COPILAS DIN MARAMURES SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE DUPA O COLIZIUNE INTRE DOUA MASINI (FOTO/VIDEO)

Un nou accident foarte grav  s-a produs astăzi, în jurul orei 18.00, pe Drumul Național 1F, în zona localității Apa. Din primele informații rezultă că un copil este rănit grav în urma impactului.

Din câte se pare, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea o mașină nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat, a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă regulamentar de către un bărbat, de 40 de ani, din județul Cluj.

La fața locului a ajuns un echipaj de prim-ajutor al Serviciului Județean de Ambulanță. Cel mai grav a fost rănit un copil, aflat în mașina condusă de șoferița din județul Maramureș.

Polițiștii au deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut evenimentul rutier. În funcție de diagnosticul medicilor, în cauză se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Informatii: presaSM.ro. SURSA VIDEO: Denis Andercău

ACTUALIZARE – IPJ Satu Mare

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului  Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane, pe DN 19F, în localitatea Apa.

Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un conducător auto, de 36 de ani, din județul Maramureș, pe fondul neadaptării  vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui minor, de 11 ani, din Maramureș și rănirea ușoară a unei femei, de 40 de ani, aflată în autoturismul care se deplasa regulamentar. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare.

Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Totodată, li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

Te-ar putea interesa si

SOC IN TRAFIC – ANGAJAT AL JANDARMERIEI, INFARCT LA VOLAN IN ZONA HOTELULUI MARA (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Admitere Pompieri 2023 la școlile postliceale ale MAI. Calendar admitere şi probe de concurs

Vasile Dale

EXCLUSIV – HALUCINANT LA SIGHET: Adevărul este dureros – Puși să stea la pozat pentru a combate realitatea dură din Spital (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.