BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TERORIZATI IN NOAPTEA DE CRACIUN: MAI MULTI INDIVIZI CU CAGULE AU ATACAT O FAMILIE DIN MOISEI SPARGAND USA DE LA IMOBIL (EXCLUSIVITATE)

Site-ul vasiledale.ro va prezinta in exclusivitate informatii primite pe surse de la Moisei din seara zilei de Craciun. Acolo o familie a fost pur si simplu terorizata in propria-i casa de mai multe persoane mascate. Motivul este inca necunocut, iar politia este in alerta.

In noaptea de 25 decembrie la ora 23.35 s-a primit un apel telefonic prin 112 despre faptul ca mai multe persoane necunoscute au patruns intr-un imobil, mascate fiind, si au distrus diferite bunuri.

Victima a declarat politistilor ca aproximativ cinci persoane ce purtau cagule si au patruns in imobil dupa ce au spart pur si simplu usa de acces in imobil. Apoi au distrus doua geamuri, usa de la intrare a imobilului, precum si geamurile laterale de la doua autoturisme ce erau parcate in curte.



Deocamdata nu se cunoaste motivul atacului.

„S-a intocmit un dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere, in vedere identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Vom reveni cu detalii despre acest caz

Te-ar putea interesa si

SALVATOR ȘI ÎN TIMPUL LIBER: Un paramedic SMURD a sărit în ajutorul unei femei în Baia Mare

Vasile Dale

DOSAR PENAL: Bărbat din Răzoare, depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ BORD: Șofer inconștient pe DN18B. Era să se lovească cu autospeciala de poliție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult