BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ALERTA LA UN LOCAL DE LUX DIN BAIA MARE: 21 DE PETRECARETI DE LA UN BOTEZ AU AJUNS LA SPITAL CU TOXIINFECTIE ALIMENTARA (FOTO/VIDEO)

21 de persoane au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Baia Mare. Aceștia au participat la un botez la un local de lux din oraș. Nu au apucat să se distreze pentru că după ce au consumat aperitivul și ciorba de perisoare li s-a făcut rau.

Au ajuns la spital cu ambulantele sau cu mașinile personale. Toti au manifestat stari de rau, dureri de cap si de stomac, varsaturi.

Printre pacienți s-a numărat și o minoră de 14 ani. Toti pacienții au rămas mai bine de 5 ore sub supravegherea medicilor. După cum susține dr Doina Harlisca, medic primar boli infectioase, șef secție, pacienții nu au dorit să rămîn a internați. Aceștia cred ca starea de rau a fost dată de brînză din aperitive.



„Persoanele au ajuns la spital cu ajutorul Ambulanţei şi al maşinilor personale. (…) Acestea acuzau dureri puternice de stomac, aveau greţuri, vărsături, stare de rău şi diaree. Toţii pacienţii au primit îngrijire de specialitate, iar ulterior o parte dintre aceştia au părăsit spitalul în stare bună. Mai avem în supraveghere câteva persoane, dar încă n-am făcut internări şi o să vedem cum evoluează în următoarele ore”, a spus Harlişca.

Situatia a fost raportată conducerii Directiei de Sanatate Publica Maramures. Urmează să se facă analize din probele luate din alimente pentru a se stabili cauza exactă care a dus la îmbolnăvirea participanților la botez urmând ca în funcție de acestea sa se stabileasca măsurile legale ce se impun.

Proprietarii localului Athos din Baia Mare unde a fost organizat evenimentul, la care au participat peste 50 de persoane, nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune punctul de vedere.

Revenim cu imagini video si detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un sucevean a ”zburat” cu mașina pe un imaș dintre Leordina și Petrova. Șoferul rănit și un stâlp de curent a fost rupt

Vasile Dale

POLITISTUL ZILEI: Un poliţist de la mascati aflat în timpul liber a prins un tâlhar

Vasile Dale

A DISPĂRUT DE ACASĂ / ACTUALIZARE: Bărbatul în vârstă de 28 de ani din Handalu Ilbei căutat cu disperare de familie şi prieteni s-a întors după două zile

Vasile Dale

6 mesaje

Ducu ianuarie 14, 2018 at 11:38 pm

La ATHOS ( COMPLEX PARC) este vorba!
Din păcate, și eu am avut un eveniment acolo, cu atâta mai mult câțiva dintre invitați. Eu pot spune ca am scăpat oarecum cu un tratament de 2 săptămâni
Grețuri, febra, frisoane, diaree, dureri stomacale, 3 zile . Paradoxal BRÂNZA, a fost cauza. Și nu înțeleg de ce se pretează un local de fițe, și cu pretenții financiare când e vorba de meniu, sa își ducă in deriva imaginea? Personal, nu cred ca voi mai alege acel local.
Așa că nu mereu imaginea este emblema afacerii, poate te trezești cu zile de convalescenta!

Raspunde
pop ianuarie 15, 2018 at 8:07 am

Anul trecut in vara am avut un incident la fel de neplacut in felia de paine am gasit o musca iar in cartofi pai erau catava albine prajite am vorbit cu persoana care a servit la masa sa ii spuna celui care a pregatit mancarea afara pe terasa sa fie mai atent la cea ce le serveste clientilor in farfurie iar bucatarul a fost foarte ofticat de remarca facuta.

Raspunde
Catalin ianuarie 15, 2018 at 9:23 am

Branza o aduc din Asuaj de acasa. Iti dai seama ce teste pot sa ii faca 🙁

Raspunde
Popica ianuarie 16, 2018 at 10:42 am

O sa rezolve problema domnul primar impreuna cu mamica. Doar sunt prieteni de famiglie. O sa fie de vina aerul din parc pe care l-au respirat bietii oameni. Mancarea este execrabila in ultimii ani. Sa nu mai vorbim de preturi.

Raspunde
Adrian ianuarie 16, 2018 at 10:46 pm

Este singurul loc unde ai voie sa mai zici ceva de domnu’ primar + mamica. Ca in rest, de la „actual” la mai toate site-urile, iti taie comentariul.

Raspunde
Tedy ianuarie 17, 2018 at 6:14 pm

Am avut nunta anul trecut in Septembrie in acest restaurant. Ce va pot spune este ca mancarea a fost extraordinar de gustoasa, servirea a fost super ok. Intradevar preturile pot fi discutabile dar obisnuiti-va o data pt todeauna. Ce platesti aia primesti. De asemenea am mai fost la o nunta anu trecut in iulie in acelasi restaurant si de asemenea nimic de obiectat.Astfel de lucruri se pot intampla oriunde si bineinteles ca este regretabil cand patesti asa ceva

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult