Recomandate

IMPACT NIMICITOR: UN SOFER BEAT DIN BAIA MARE A FACUT PRAF SI PULBERE DOUA MASINI PARCATE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Grav accident de circulatie la primele ore ale diminetii pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Din primele informatii se pare ca in eveniment au fost implicate trei autoturisme, dintre care doua parcate.

Conducatorul autoturismului Mercedes aflat se pare sub influenta bauturilor alcoolice a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si s-a izbit violent de doua autoturisme parcate. De acolo, Mercedesul a fost aruncat intr-un copac pe care l-a rupt.

Politistii sositi la fata locului l-au gasit pe cel de la volan cu rani superficiale, insa intr-o avansata stare de ebrietate.

Cercetarile continua.

ACTUALIZARE 1 – IPJ Maramures

„Un băimărean de 31 de ani, care conducea autoturismul pe bulevardul Bucureşti, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu două autoturisme aflate în parcarea din partea dreaptă a direcţiei de mers. De asemenea a fost rupt un copac ce a căzut peste cele două autoturisme acroşate. Conducătorul auto, care avea o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Soferul riscă să îşi piardă libertatea pe o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani” a declarat Florian Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un tânăr a zburat cu maşina prin sensul giratoriu de la Ferești (actualizare)

Redactie

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: O femeie de 41 de ani a ajuns la spital în urma impactului dintre două maşini (VIDEO)

Redactie

ULTIMA ORA: Utilaj de gunoi, în şanţ pe DJ 184 la CAVNIC (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.