BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SOC SI GROAZA LA BORSA: TANAR LOVIT CU STICLA-N CAP SI SNOPIT IN BATAIE INTR-O BENZINARIE DIN CENTRU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Caz socant in orasul Borsa. Un tanar a fost pur si simplu snopit in bataie din motive inca necunoscute intr-o benzinarie din centrul orasului. Politistii au intrat pe fir si au deschis o ancheta.

Bogdan (23 ani), din Borsa, ne-a povestit in exclusivitate de pe patul de spital cum a fost pur si simplu lovit cu o sticla-n cap iar apoi lovit cu pumnii in benzinaria din centrul orasului.

„Aseara m-am oprit in Peco in Borsa, in interior era unul Vasile. A urmat un schimb de replici. El m-a acuzat ca i-am spart masina, eu m-am ridicat de la masa si am vrut sa parasesc incinta si m-am trezit cu o sticla-n cap. M-am trezit in Salvare, dar si aceasta era blocata de Vasile pentru ca el este un om foarte influent in Borsa. As ruga organele competente sa isi faca datoria”.



Tanarul a mai declarat ca odata ce va fi externat isi va scoate certificat medico-legal si va depune plangere impotriva agresorului.

„Politistii au fost sesizati prin 112 despre producerea unui incident intr-o statie de carburanti din Borsa. Persoana ranita a fost transportata la Spital pentru a beneficia de ingrijri medicale. Pana in acest moment partea vatamata nu a depus plangere. Politistii au intocmit din oficiu dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

CITESTE SI:

ACTUALIZARE – RAZBUNARE IN STIL MAFIOT LA MOISEI: AUTOTURISM DE LUX SPART CU TOPORUL! CINE SUNT AUTORII? (FOTO)

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER LA HIDEAGA: Un Volkswagen a „aterizat” în boscheţii de lângă calea ferată (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Colonelul Florișteanu rămâne încă 60 de zile sub control judiciar. Decizia e definitivă

Vasile Dale

VIDEO: Turiștii din telegondolă au văzut focul. 20 de apeluri la 112. Vezi ce spune Episcopia Maramureșului

Vasile Dale

1 mesaj

Ioan ianuarie 23, 2018 at 9:13 pm

Baietasul acesta, Bogdan o merita! Astia sunt niste copii fara viitor, spaima orasului.
Eu nu-i cunosc personal, dar se pare ca nu conteaza.
Intr-o seara eram pe drum si acest individ a sarit beat in fata masinii, am oprit am dat un pic geamul jos crezand ca are nevoie de ceva si da, avea nevoie de scandal, a inceput sa ma injure si sa-si bage mainile pe geam, sa ma loveasca…. FARA MOTIV! Dar interesandu-ma a doua zi cine este, nu mi-a fost mare mirarea… Sunt o gasca de cateva persoane care terorizeaza Borsa si fac infractiuni, intra peste oameni in casa, spar masini, baruri, orice le iese in cale si DA sa-si faca organele datoria cu voi.
Numai bine,

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult