Maramuresul IstoricRecomandate

S-A TREZIT PROCURORUL: TREI SUSPECTI RETINUTI IN CAZUL POLITISTILOR AGRESATI SI STROPITI CU BENZINA LA POIENILE DE SUB MUNTE (PREMIERA)

E buna si presa asta la ceva. Dupa ce ieri dimineata v-am prezentat cazul socant petrecut la Poienile de Sub Munte, aseara reveneam pe aceasta tema si va informam, in premiera, asa cum deja v-am obisnuit in ultima vreme, ca politistii de frontiera sunt pur si simplu socati de faptul ca procurorul nu a luat nicio masura pe numale suspectilor.

Acestia au plecat pur si simplu catre casele lor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu a contat ca doi politisti de frontiera au fost batuti, nu a contat ca a fost aruncata benzina pe ei si pe masina politiei de frontiera, nu a contat ca vehiculul frontierei a fost avariat, intr-un cuvant nu a contat absolut nimic pentru cel (cei) care coordoneaza acest caz de la Poienile de Sub Munte.

Asa cum v-am obisnuit noi am spus lucrurilor pe nume, dar fel si sindicalistii din politia de frontiera.

Si cum noaptea se pare ca a fost un sfetnic bun pentru procurorul de caz, astazi suspectii au fost readusi la audieri iar in aceasta seara procurorul de la Viseu a dispus emiterea ordonantelor de retinere.

În data de 01 februarie 2018, ora 22.15, în continuarea cercetărilor pentru infracțiunea de ultraj săvârșită împotriva polițiștilor de frontieră în data de 31.01.2018, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, a emis ordonanțe de reținere pentru cele trei persoane. Cei trei agresori vor fi prezentați în data de 02.02.2018 instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă„.

MACEL LA POIENILE DE SUB MUNTE: POLITISTI DE FRONTIERA ATACATI, BATUTI SI STROPITI CU BENZINA DE CONTRABANDISTI. FOCURI DE ARMA. AGRESORII LIBERI (FOTO/VIDEO)

CONTRABANDISTII ACUZA: AU VENIT PESTE NOI IN PROPRIA CURTE DE DOUA ORI SI NE-AU LOVIT CU PICIOARELE. AVEM IMAGINILE DIN CEALALTA TABARA – EXCLUSIVITATE

Te-ar putea interesa si

FOTO: Băimăreanul care a accidentat mortal un pieton la Gherla se afla sub influenţa substanţelor interzise

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Un şofer fără permis a murit, o femeie ce ieșise de la Biserică în stare gravă la spital

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: 2 răniți, printre care un copil de un si jumatate, la Șomcuta Mare după ce o mașină s-a rostogolit pe câmp

Vasile Dale

5 mesaje

Maria februarie 2, 2018 at 12:40 pm

Intradevar e premiera ,,,pentru ca dupa cum se vorbeste prin imprejurimi cei ce l-au atacat pe batranul de 94 de ani din Poienile de sub Munte sunt in libertate si pot ataca si pe altii ,,,,

Raspunde
Maria februarie 2, 2018 at 12:50 pm

Revin la subiectul prezentat ,,,au gresit baietii enorm dar dupa cele citite nu cred ca politistii de frontiera au avut mandat de perchezitie si au trezit oamenii (vecinii) cu focuri de arma ,in linistea noptii sa auzit pocnituri nu prea e ok ,,,,baietii cu greselile lor iar politistii cu ale lor ,,,au mai fost cazuri cand au pus catusele la ceva baieti si cand sa deschida nu au chei ,,,e posibil asa ceva ??? Plus ca nu sunt singurii care, e posibil sa se ocupe cu trafic de tigari ,unii chiar nu sunt deranjati !!! Oare beneficiaza de protectia cuiva ???
Incidentul cu benzina e ceva monstruos nu cred ca cineva lucid ar fi in stare sa stropeasca un animal ,dar un om ???si uite ca se poate ,,,asteptam.vesti despre ambele cazuri ,ne intereseaza si cazul batranului ca si el e un suflet de om ,sau procurorul s-a gandit ca e destul cat a trait acel batranel ,,?doamne pazeste sa nu veniti si cu alte stiri socante ,,?

Raspunde
Ardeleanul februarie 2, 2018 at 2:01 pm

De ce acuzați fără sa Cunoașteti cazul??
Băieții se plimbau cu mașina lor in toată regula,au fost opriți anterior de aceeași patrula pe drumul public cam cu o ora înainte.
După aceea,de ce au mers in spatele cu farurile stinse pana la ei acasă ???
Baietii au fost in legitima autoapărare și mai ales noaptea pa ora 00:00 și dacă erau bandiți deghizați in Polițiști și le atacau in propria curte???
Plus acești băieți,n-au nimica cu trafic de țigări ,ei lucrează in Germania cinstiti și au venit in vacanța acasă ca tot omul .

Raspunde
Maria februarie 2, 2018 at 3:00 pm

Domnule ziarist ar trebuii sa va interesati despre istoricul si modul de operare al unuia dintre politisti de frontiera prezenti in curtea suspectilor ,,,,cu ani in urma a prins un minor din loc Repedea care fiind orfan de ambii parinti ,aflat in ingrijirea matusii sale a mers cu un grup de baieti sa aduca ptr cineva colete de tigari ,In munti a fost prins si legat cu catuse de un trunchi de copac ,lasat acolo singur in toiul noptii cu salbaticiuni si ei au mers mai departe in urmarirea celorlalti copii ,,,dupa cele stiute de mine a fost sesizata si protectia copilului din aceea perioada dar culmea sa ajuns la o intelegere ,,,oare acest politist de frontiera a procedat corect ???
Ce s -ar fi intamplat atunci daca acel.copil era sfasiat de o salbaticiune ,,,cercetati mai profund si vedeti si cealalta parte a paharului ,,,,

Raspunde
Maria februarie 2, 2018 at 8:32 pm

De ce intarzie postarea ?? sau e deranjabil ???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.