National

OBOSEALA: UN SOFER DIN MARAMURES A ADORMIT LA VOLAN SI A AJUNS INTR-UN PODET. O MINORA RANITA

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au fost sesizați la data de 11 februarie a.c., despre producerea unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane în localitatea Iojib, pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare.

În fapt, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul oboselii a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând cu autoturismul într-un podeț de pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma impactului o minoră, de 8 ani, din aceeași localitate cu conducătorul auto, care se afla în autoturism a suferit vătămări corporale ușoare.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FROZEN – Regatul de gheata vine la Baia Mare – Spectacol muzical pentru copii (VIDEO)

Vasile Dale

Protecție pentru jurnaliștii din Uniunea Europeană împotriva acuzațiilor nelegale intentate de toți șmecherașii. Și România va fi obligată să transpună în legislația națională directiva

Vasile Dale

AM AJUNS SA O VEDEM ȘI PE ASTA: Doi tineri, unul din Baia Mare, au furat covoarele dintr-o gospodărie din Jibou (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.