BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PREMIERA – DUPA TREI SAPTAMANI: UN BARBAT A FOST GASIT INGHETAT IN ZAPADA LA POIENILE DE SUB MUNTE (FOTO/VIDEO)

In data de 21 ianuarie 2018 familia unui tanar din Poienile de Sub Munte a facut un apel disperat pe facebook dupa ce acesta a participat la o nunta iar apoi a disparut fara urma. „A disparut in 21 ianuarie 2018. Daca aveti informatii scrieti-ne in privat. Distribuiti”!

Gheorghe Popovici, 29 de ani, era căsătorit, si avea doi copii. Era încadrat în grad de handicap. La nunta respectiva a mers singur, fără alţi membri ai familiei. La un moment dat, a oferit darul mirilor, după care a pornit către casă, undeva în jurul orei 04.00. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic.

Aseara aceasta a fost descoperit inghetat in zona Uloha la trei saptamani de la disparitie. Era inghetat in zapada. La fata locului au sosit imediat echipe de criminalisti din cadrul politiei care au deschis o ancheta pentru a stabili exact cum a decedat barbat.

Cadavrul a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului.

Actualizare – IPJ Maramures

“Aseara, la ora 19.15, politia a fost sesizata prin SUAU 112 ca in zona Uloha, de pe raza localitatii Poienile de sub Munte, a fost gasita o persoana decedata. La fata locului polițiștii au identificat un tanar de 29 de ani, din localitate, reclamat disparut de la domiciliu la sfarsitul lunii ianuarie a.c. Tanarul decedat a fost transportat la morga Spitalului Viseu de Sus in vederea efectuarii necropsiei. Politistii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a decedat tanarul” a precizat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Imaginile video de la fata locului am decis sa nu le publicam deoarece sunt socante!

Te-ar putea interesa si

Crima oribila la Borsa!!! Un tanar a fost injunghiat mortal. Suspectul se pare ca ar fi recent eliberat din puscarie (EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Violatorul a doua adolescente din Borșa a dispărut fără urmă. Fusese internat la Psihiatrie, medicii l-au externat fără să anunțe poliția (SURSE)

Vasile Dale

BORȘA: Puștan beat implicat într-un accident. Șoferul nevinovat i-a distrus mopedul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.