BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT DE MUNCA: A TAIAT CU FLEXUL O BARA METALICA SI SI-A APRINS HAINELE. MUNCITORUL ESTE IN STARE CRITICA (FOTO/VIDEO)

Caz socant in Baia Mare pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Unui muncitor i s-a aprins hainele de pe el in timp ce taia cu flexul o bara metalica. Un coleg de munca i-a sarit in ajutor si a reusit sa stinga focul.

Barbatul angajat de un an si opt luni la firma a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

„Pacientul are arsuri pe 42% din suprafata corporala. S-a intrat cu el in sala de operatie de la chirurgie plastica pentru a se face toaletarea si primele ingrijiri. Se va solicita transferul lui la Spitalul de Arsi. Nu este foarte bine” a declarat dr. Vasile Pop, director interimar Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

„Serviciul de Securitate al firmei la care s-a produs accidentul ne-a comunicat ca un lucrator in varsta de 59 de ani in timp ce taia cu flexul o bara metalica din cauza scanteilor degajate i s-a aprins imbracamintea. Acesta a incercat sa isi stinga hainele, nu reuseste, este ajutat de un coleg care pana la urma a stins focul. Dar el a suferit arsuri mari pe corp dar si arsuri ale cailor respiratorii. Victima a fost dusa la Spitalul Judetean din Baia Mare pentru primul ajutor. Cercetarea evenimentului o face serviciul de protectie al firmei si in functie de evolutia victimei ITM va demara propria cercetare” a declarat Mircea Onea, purtator de cuvant ITM Maramures.

vom reveni cu imagini video

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: O persoană rănită, după ce două maşini s-au ciocnit pe strada Grănicerilor. Un politist implicat

Vasile Dale

CRIMA IN BAIA MARE: Fost angajat al Prefecturii Maramures, ucis de fiu sau. Politia il cauta pe criminal

Vasile Dale

PLAN NEREUŞIT: Hoţ prins de un bărbat cu spirit civic în timp ce încerca să fure un portofel de pe un birou

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.