BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA MARE. PANICA PE STRADA DECEBAL / ACTUALIZARE: PIROMAN CAUTAT DUPA CE A DAT FOC APARTAMENTULUI IN CARE SE AFLAU SOTIA SI COPIII. A FOST PRINS DE POLITISTI SI INTERNAT LA SIGHET (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit sambata seara pe strada Decebal din Baia Mare. Piromanul ar fi capul familiei, care intors de curand in tara si amenintat in repetate randuri familia ca le va da foc.

Azi planul lui l-a pus in aplicare a aruncat benzina pe usa apartamentului si tevile de gaz, apoi a dat foc, conform colegilor de JurnalMM.

Sotia si copiii se aflau in casa in momentul in care s-a produs incendiul. In urma incendiului a ars usa si contorul de gaz. Nimeni nu a fost ranit.

Persoana incendiatoare este cautata in oras de catre politisti.

La fata locului au intervenit echipaje de pompieri, SMURD si politia.

ACTUALIZARE

Aseară, la ora 21.40, o femeie a sesizat poliţia că uşa apartamentului mamei sale a fost incendiată. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, poliţiştii au constatat că soţul apelantei, cu care se află în proces de divorţ, a devenit violent şi a incendiat uşa apartamentului pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Incendiul a fost localizat și lichidat de către două echipaje din cadrul I.S.U. Maramureș.
​Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani domiciliat în Mireşu Mare, nu se mai afla la locul faptei, însă a fost prins la scurt timp de un echipaj mixt format din poliţişti şi jandarmi şi transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.
​Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

 

https://www.facebook.com/jurnalmm/videos/809382309262678/

 

Informaţii, foto si video JurnalMM

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: Un bărbat din Lăpuşel are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

PERCHEZIŢII: Minore din Constanţa, aduse la “produs” în hotelurile din Baia Mare. 150-400 lei partida de sex

Redactie

Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, de Sfintele Sărbători Pascale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.