BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

REVOLTA LA SUCIU DE JOS: BRAZII DOBORATI DE VIJELIE NU AU AJUNS LA SATENI! NIMENI NU LE EXPLICA DE CE (FOTO)

Revolta la Suciu de Jos. Zeci de sateni au si-au cerut in aceasta dimineata drepturile dupa ce li s-a promis ca toti brazii care au fost doborati de vijelie de anul trecut vor ajunge la ei. 

Acestora li s-a spus ca fiecare familie din Suciu de Jos va primi aproximativ 3 metri cubi de lemn de brad, contracost firest. Numai ca acest lucru nu s-a mai intamplat. Cel putin asa sustin satenii care astazi dimineata s-au adunat si au incercat sa afle care este motivul.

„O parte din oameni, care fac parte din comitetul Composesoratului sau rudenii de-a lor si-au dus lemnul acasa deja. Majoritatea oamenilor din sat insa nu am primit nimic. Am vrut sa platim pentru lemnul de brad doborat de vant, insa presedintele composesoratului ne-a spus ca el nu se mai ocupa de aceasta problema. Ne-a trimis la altcineva. Pana acum nimeni nu ne-a spus care este problema.

De altfel, astazi dimineata unul dintre cei care fac parte din comisie a venit cu o platforma sa isi duca lemnul insa nu l-au lasat oameni sa il incarcarce. Asa ca s-a intors cu masina goala. Vrem o explicatie. Vrem sa ne ducem acasa lemnul promis. Stiu ca furtuna a doborat aproape 800 mc de brad. Cel putin asa ni s-a spus. Iar acest lemn s-a hotarat sa fie impartit la toti oamenii din sat. Fiecare familie a facut cerere, iar acum nimic. Bine ca si-au dus ei partea lor” ne-a povestit o localnica.

Vom reveni cu informatii si detalii

Te-ar putea interesa si

TRASE LA INDIGO / ACTUALIZARE: Accidente rutiere pe DN18 la Tăuții de Sus și DN1C, la Stejarul (FOTO)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Locuința familiei Sălăjan din Baia Mare a fost cuprinsă de flăcări. Un băimărean a ajuns la Spitalul Floreasca și are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

NE MÂNDRIM CU EI: Un poliţist şi un jandarm, cursă contra cronometru pentru salvarea vieţii unui copilaş

Redactie

2 mesaje

Fane februarie 24, 2018 at 12:50 pm

bv lor ca sunt jmekeri.. 😉 ce kkt sa primeasca pleava.. 😉 pleava e buna sa se smiorkaie.. 😉 bv lor ca is elita si jmekeri.. 😉

Raspunde
fanica februarie 26, 2018 at 7:26 pm

Fane pune mana pe o carte de gramatica, are si VAsile dale 2 greseli da tu esti prost

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.