BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT: UN INSTRUCTOR AUTO LA VOLANUL SCOLII DE SOFERI A LOVIT O MASINA AFLATA IN FATA SA (FOTO/VIDEO)

Doua autoturisme, printre care si o masina scoala, au fost implicate ieri dupa amiza intr-un accident pe strada Luminisului din Baia Mare. Potrivit primelor verificari ale politistilor de la circulatie, evenimentul rutier s-a produs in conditiile nerespectarii distantei de siguranta intre autovehicule.

Accidentul s-a produs ieri in jurul orei 14 in apropierea uneia dintre trecereile de pietoni de pe strada Luminisului din Baia Mare. Autovehiculele care se deplasau in aceiasi directie de mers au intrat in coliziune.

Impactul a fost unul serios avand in vedere pagubele care s-au inregistrat in urma acestuia. O ambulanta deplasata in zona a acordat ingrijiri medicale unuia dintre cei aflati in mijloacele de transport care a fost usor ranit.

Potrivit politistilor de la Biroul Rutier Baia Mare, evenimentul rutier s-a produs in conditiile in care cel care se afla la volanul masinii scoala nu a pastrat distanta regulamentara fata de autovehiculul din fata sa.

Oamenii legii au precizat ca la volanul masinii scoala se afla chiar instructorul. Acesta a fost sanctionat contraventional, iar acum probabil ca va trebui sa suporte si o parte din cheltuielile legate de reparatii.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Au incendiat intenționat brazii din fața unui magazin din Sighet. Doi suspecți reținuți de poliție

Vasile Dale

CONTROALE ÎN TRAFIC: Aproape 50 de şoferi testaţi azi noapte de poliţiştii din Vişeu de Sus

Vasile Dale

COVID-19: DE LA ORA 0.00 – Ucraina închide granițele cu România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.