BREAKING NEWSImportantRecomandate

IMAGINI INCREDIBILE LA BARSANA: SI-A RUPT MASINA INTR-UN CRATER PLIN CU APA DE PE DJ186. LA PROPRIU! (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Imagini incredibile au fost surprinse astazi pe drumul judetean 186 Vadu Izei – Sacel, pe raza localitatii Barsana. Un sofer si-a distrus, la propriu, autoturismul dupa ce a luat in plin un crater plin cu apa aflat pe sensul sau de mers.

Incidentul s-a petrecut astazi in jurul orei 10, pe raza localitatii Barsana. Un sofer din localitatea GLOD circula la volanul autoturismului personal pe DJ186. Nu a observat o groapa plina cu apa si a luat-o in plin.

In urma impactului violent puntea din spate a autoturismului pur si simplu s-a rupt. Doar o minune a facut sa nu piarda controlul volanului si sa produca o tragedie.



Barbatul a luat imediat legatura cu politia din localitate care ii va elibera autorizatie de reparatie a masini.

Mai mult, conducatorul auto intentioneaza sa actioneze in instanta administratorul drumului pentru a-si recupera pagubele. In cazul de fata, fiind un drum judetean, acesta este in administratia societatii aflate in subordinea Consiliului Judetean Maramures.

De altfel, soferii sustin ca acest drum judetean din Maramuresul Istoric arata ca dupa bombordament si ca autoturismele se distrug in gropile din asfalt.

Conform statisticii oferite de IPJ Maramures drumul judetean 186 Vadu Izei – Sacel este unul dintre cele mai periculoase din judetul Maramures.

Daca ati surprins fotografii si imagini video care pot deveni o stire le asteptam pe adresa de e-mail [email protected].

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

A SALVAT TREI VIEȚI: O echipă de medici a prelevat organele adolescentului care a provocat tragedia din Sighet (FOTO)

Vasile Dale

PANDEMIA NU FURĂ COPILĂRIA! Concurs de 1 Iunie organizat de IPJ Maramureş

Vasile Dale

URMĂRIRE ÎN TRAFIC. Şofer beat şi fără permis, blocat de poliţişti cu ajutorul unui TIR-ist (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult