Ieri va prezentam in premiera informatii despre oribilul caz care s-a petrecut in weekend la Viseu de Sus, unde o batrana a fost violata si ucisa iar autorul este inca in libertate. Am prezentat cazul desi nicio institutie nu l-a confirmat oficial. Iata ca astazi, Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures si-a actualizat site-ul cu primul comunicat de presa din anul 2018. Au eliminat de pe site in schimb ultimul comunicat ce data de 18.12.2017. De ce oare? Oricum va multumim ca macar ne cititi!

Ce spune Parchetul?

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a fost înregistrată o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi omor calificat, urmare a sesizării din data de 11.03.2018 cu privire la faptul că victima T.V., în vârstă de 80 de ani, a fost găsită decedată în locuinţa sa de pe raza oraşului Vişeu de Sus, judeţul Maramureş.

În aceeaşi zi la locul faptei s-a deplasat o echipă formată din procuror şi lucrători ai poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, care au efectuat cercetarea la faţa locului. Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale, concluzionându-se că decesul victimei s-a datorat asfixiei mecanice prin sufocare.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză.

LA SERTAR! INTREBATI PARCHETUL!!! MONSTRUOS – BATRANA VIOLATA SI UCISA LA VISEU DE SUS. CRIMINALUL LIBER? (PREMIERA VASILEDALE.RO – ACTUALIZARE)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.