BREAKING NEWSRecomandate

LA O SALA DE FITNESS DIN BAIA MARE: OFITER DE LA POLITIA RUTIERA A FOST AMENINTAT CU BATAIA PENTRU CA I-A RETINUT PERMISUL (EXCLUSIV)

Caz socant in Baia Mare. Un ofiter de la Biroul Politiei Rutiere Baia Mare a fost amenintat cu bataia in timp ce era in timpul liber la o sala de fitness din zona hotelului Mara din Baia Mare. Omul legii si-a chemat imediat in ajutor colegii, care au intocmit pe numele unui individ dosar de urmarire penala pentru comiterea infractiunii de ultraj.

Incidentul s-a petrecut intr-o sala de forta din Baia Mare. Flaviu D, ofiter in cadrul Biroul Politiei Rutiere Baia Mare, aflat in timpul liber, a fost amenintat cu bataia de un baimarean caruia i-a retinut permisul de conducere pe strazile din Baia Mare. Cel putin asa sustin sursele noastre.

Politistul a fost amenintat cu proprietarul unui restaurant din Baia Mare, care conform surselor noastre ar mai fi anchetat penal in alte cazuri.

Politistul avea abonament la sala de fitness iar baimareanul ar fi aflat despre acest lucru. Se pare ca acesta s-ar fi dus special pentru a-l intalni pe politist. Acolo amenintarile si injuriile ar fi „curs garla”, inclusiv expersia „vezi ca orasul este mic”.

Ofiterul de Politie Rutiera a cerut ajutorul colegilor, care sosit la fata locului au deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de ultraj.

ACTUALIZARE

„S-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj si se desfasoara cercetari sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: Două perchiziții domiciliare la contrabandiștii de țigări ucrainene

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS: Viceprimarul are o veste bună pentru locuitorii străzilor 1 Mai şi Râului

Redactie

COMUNICAT SLIMM: Toți angajații din învățământul maramureșean și-au primit salariile

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.