BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PE STRADA ŞCOLII / ACTUALIZARE: Spălătorie de maşini improvizată de poliţişti în mijlocul străzii. Punctul de vedere al IPJ Maramureş (VIDEO)

foto Covaciu Mircea

Poliţiştii maramureşeni au comis-o din nou. De data aceasta angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş au improvizat o spălătorie chiar în mijlocul străzii.

Totul s-a petrecut vineri, 27 aprilie, pe strada Scolii, în faţa sediului de la Paşapoarte.

Momentul a fost filmat de un băimărean.

https://www.facebook.com/covaciu.mircea.54/videos/vb.100001835296757/1948245545246603/?type=2&video_source=user_video_tab

Ce motiv vor gasi de data aceasta reprezentanţii IPJ Maramureş?

Sursa text Emm.ro

Sursa foto si video Covaciu Mircea

Punctul de vedere al IPJ Maramureş

„Urmare a articolului de presă publicat de dumneavoastră, precizăm că aspectele menționate au fost verificate, nefiind constatată nici o încălcare a procedurilor de serviciu de către politistul care a utilizat autoturismul în cauză.

Apreciem conduita angajatilor societății ce asigura întreținerea cismelelor din municipiul Baia Mare care au curatat autospeciala politiei, parcata pe strada Școlii pe durata unei misiuni, după ce, în prealabil, au murdărit-o.

Corectitudinea acțiunilor profesionale ale politistilor constituie o preocupare permanentă a conducerii inspectoratului”, este opinia reprezentanţilor IPJ Maramureş.

 

PUNCT DE VEDERE / ACTUALIZARE – Ce spun reprezentanţii IPJ despre maşina parcată pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Echipajul de poliţie la care faceţi referire se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, spune IPJ Maramureş

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Percheziții în ”vremea bisericii” la ROGOZ – Polițiștii au căutat probe la locuințele a doi localnici (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Bătaie în fața unui club din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT EXCLUSIV: Drusal nu întrerupe ridicarea gunoaielor din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.