BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL IN CARE A FOST GASIT CADAVRUL FETITEI DE 5 ANI UCISE SI VIOLATE. CRIMINALIST: SUSPECTUL AR PUTEA FI MINOR! (EXCLUSIV/VIDEO)

Ipoteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost găsită după câteva ore fără suflare, torturată şi violată. Criminologul Dan Antonescu a vorbit la Antena 3 despre profilul posibilului criminal şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor. Mai mult, avem imaginile in care apartinatorii au gasit trupul fara viata si dezbracat al minorei in varsta de 5 ani. Dupa ce vom edita imaginile le vom publica. Din respect pentru familie va trebui sa acoperim toate imaginile!

Poliţia a împânzit zona Combinatului, unde fetiţa a fost găsită, dar autorul uneia dintre cele mai crude crime de la noi e de negăsit. Fetiţa a dispărut de casă luni în jurul prânzului şi a fost găsită în noapte, fără suflare, torturată şi violată. Oroarea a indignat întreaga comunitate de romi din care fetiţa făcea parte.

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit despre presupusul făptaş şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor: „Putem lua în calcul persoane de vârste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce vârste au început să comită aceste fapte. Sunt şi copii care comit atrocităţi. E voba despre lipsă de educaţie, de supraveghere, teribilism.”

După părerea criminologului, autorul faptei ar putea avea probleme psihice: „Nu pot să mă pronunţ dacă e matur sau adolescent. E clar că are probleme psihice.”

CITESTE STIREA PUBLICATA IN PREMIERA DE VASILEDALE.RO.

ACTUALIZARE 1 – IPJ MARAMURES

Azi noapte, la ora 23.29, un băimărean a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că fiica sa, de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 15.00. La scurt timp de la sesizare, aceasta a fost găsită decedată pe strada Electrolizei din municipiu.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Cercetările au fost preluate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, sub a cărui coordonare se desfăşoară activităţile specifice în cauză.

ACTUALIZARE 2 – CE SPUNE FAMILIA

Estera ar fi plecat la ora 17.00, „la nişte cumpărături”, spune familia. S-a întors acasă şi a plecat să se joace.  La ora 19.00 au vrut să o cheme înapoi de la joacă, însă nu au mai găsit-o.  Familia copilei nu a anunţat dispariţia fetei, ci a pornit în căutarea ei. La ora 23.00 au găsit-o şi au au sunat la 112 o jumătate de oră mai târziu.

Surse apropiate anchetei au declarat că fetiţa, pe numele ei Estera, a fost găsită la nici o sută de metri de casă, chiar de fraţii ei mai mari: sora de 17 ani şi fratele de 16 ani.

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: O femeie care împingea o roabă a fost acroşată de un TIR la Târgu Lăpuş – ACTUALIZARE

Redactie

SURPRIZA DE LA ETAJUL 8: Pompierii baimareni au crezut ca e vorba de o tentativă de sinucidere, dar de fapt omul a vrut doar sa vomite de pe geam (FOTO)

Vasile Dale

DOSAR PENAL / BAIA MARE: Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au rezolvat cu promptitudine un caz de recuperare a doi căței (FOTO)

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.