Recomandate

AMĂNUNTE DESPRE CRIMA ABOMINABILĂ DIN BAIA MARE: Capul Esterei a fost zdrobit cu o cărămidă. Ea va fi înmormântată astăzi

Micuța a fost descoperită de frații ei, la periferia orașului. Anchetatorii au stabilit că autorul a abuzat sexual de minoră și, apoi, a omorât-o. Polițiștii au doi suspecți. Estera este înmormântată, astăzi, în rochie de mireasă.

O fetiță de cinci ani a fost ucisă cu sânge rece, luni seara, în Baia Mare. Copila provine dintr-o familie de romi, iar oroarea a avut loc într-o zonă periferică a orașului. Micuța plecase să se joace, în jurul prânzului, iar după câteva ore familia a anunțat poliția. Atunci, autoritățile au demarat operațiunea de căutare. Fetița a fost descoperită de frații ei moartă și dezbrăcată de la brâu în jos, cu sânge în zona genitală și capul spart, aproape de fostul combinat Cuprom, într-o zonă transformată în latrină publică de oamenii fără ocupație din zonă.

Estera urma să meargă în clasa pregătitoare din toamna acestui an, ea fiind cea mai mică dintre cei nouă frați. Îmbrăcată în rochie de mireasă, copila a fost adusă acasă, miercuri, în sicriu. Înmormântarea este programată azi.



Oroarea dintre ruine

Sub coordonarea unui procuror, polițiștii au reușit să stabilească un cerc de suspecți, iar ancheta este în plină desfășurare, scoțând la iveală detalii tulburătoare. Autopsia a demonstrat faptul că fetița a fost ucisă cu bestialitate, criminalul lovind-o în cap cu o cărămidă, între niște ruine. „Locul unde a avut loc crima este unul mai retras și este folosită de romii care locuiesc în zona respectivă, pe post de toaletă. Nu se știe încă dacă fetița a mers spre acel loc, fiind însoțită sau a fost surprinsă acolo de criminal”, a explicat procurorul Bogdan Gabor, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Doi suspecți

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru EVZ că există doi suspecți. Un polițist judiciarist de la IPJ Maramureș susține că primul dintre suspecți ar fi chiar un apropiat al fetiței. „Din anumite motive nu îi putem face publică identitatea, dar există indicii serioase. Omul a plecat mai multe luni de acasă și s-a întors de curând. Plecarea de acasă a avut loc pe fondul unor conflicte domestice”, spune polițistul.

Un alt suspect bănuit de comiterea acestei crime ar fi un recidivist care, în trecut, a mai fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru comiterea unei crime împotriva unui copil, în condiții aproape identice. Bărbatul, cunoscut de polițiști sub numele de „Micuțul”, locuiește în zona Stației CFR Baia Mare și a fost văzut în colonia de romi unde a avut loc crima, chiar în ziua comiterii aceste abominabile fapte. „Micuțul” a fost eliberat din Penitenciarul Gherla, unde a executat mai bine de 12 de închisoare. Polițiștii mai susțin că bărbatul și-ar fi ras barba, la scurt timp după crimă, și ar fi dispărut din zonă.

Procurorul Bogdan Gabor a mai spus că anchetatorii iau în considerare toate pistele posibile, inclusiv cele relatate de EVZ. Pe de altă parte, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a declarat pentru EVZ că a ajutat familia micuței ucise cu tot ce este nevoie pentru înmormântare, cheltuielile de 5.000 de lei, fiind acoperite de el.

Fata a fost ucisă după viol

Necropsia a scos la iveală faptul că fetița a fost omorâtă după viol. Specialiștii au confirmat pentru EVZ că nu a avut loc un viol în sensul propriu al cuvântului, ci fata a fost penetrată cu degetul, fiind constatate doar „urme minore de penetrare”, nu urme biologice (n.r. lichid seminal). Ulterior actului, criminalul i-a dat victimei cu o cărămidă în cap.

A fost nevoie de o singură lovitură pentru a o reduce la tăcere pe veci pe copila care, cel mai probabil, plângea îngrozită după ce a fost dezbrăcată și agresată sexual. În momentul descoperirii fetiței, aceasta zăcea dezbrăcată, într-o baltă de sânge.

Chiloții și pantalonii scurți în care era îmbrăcată, când a plecat la joacă, fuseseră smulși de pe ea și aruncați în apropiere, mai arată sursele noastre. Arma crimei a fost descoperită la locul faptei, de pe ea s-au prelevat probe, iar acum se așteaptă rezultatul testelor ADN, au mai declarat sursele EVZ.

Sursa: EVZ.ro

Te-ar putea interesa si

Elevă umilită în clasă de un coleg. Tânărul şi-a bătut joc de ea, înjosind-o de faţă cu toată lumea (Video)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Băița – Un angajat al Ocolului Silvic Firiza s-a răsturnat cu TAF-ul o sută de metri într-o râpă. A murit pe loc

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Răfuială în stradă la Sighetu Marmației. Două persoane au fost rănite

Vasile Dale

1 mesaj

MONA mai 3, 2018 at 9:42 am

Pedeapsa cu moartea pt toti criminalii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult